Kaliteli müzikleri nereden bulabilirim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama ben Forstwire programından indiriyorum. URL'sinden aratınca karşına bir ekran geliyor.
Aynı parçanın farklı formatlardaki versiyonları diyebilirim. MP3, MP4, FLV gibi türde.

320kbps indirebileceğimi söyledi Recep abi.

- - - Güncellendi - - -

Freemake Video Conventer'dan indirirken kaç Kbps olacağını seçebiliyorsun ama cidden o kalitede olur mu bilmiyorum. Ücretsiz Video Dönüştürücü | Best Video Converter
Bir bakayım şu programa. Galiba Youtube'deki klipleri indirebiliyoruz bununla ?

Ben de o FrostWire'yi yükledim Recep Bey'in burada demesi üzerine. Yani Youtube videolarından nasıl 320 kbps çekeceğimi anlayamadım ben ama. Torrent'ten indirdim en son lazım olan birkaç parçayı 320 Kbps olarak. Hani Dirpy.com'dan video linkini atıp direkt alabiliyorsun. Oradan deniyorum ama Youtube'de hiçbir 320 Kbps parça olduğunu görmedim. Dediğim gibi 256 Kpbs gösteriyor en fazla.

Bir bakayım şu programa. Galiba Youtube'deki klipleri indirebiliyoruz bununla ?

Evet indirilebiliyor. Açıkçası 320 kbps indirse de öyle olduğunu düşünmüyorum. En iyisi Frostwire vb. bir yerden indirmek. Eğer 5.1 ses sistemiyle sokağa yayın yapılmayacaksa 320'yle 256 kbps arasında çok da fark olmaz diye düşünüyorum

Soner'in önerdiği programa da bir göz attım. Aşağıdaki formatlarda indirebiliyor.

Baktım hepsine 256kbps'den yükseği yok. Bende 1080P AVI olarak indirmeyi uygun gördüm. Hemde 256kbps olduğunu yazıyor.

Sizce de aralarında en mantıklısı AVI'mi ?
Ve en önemlisi de neden 320kbps olarak indiremiyorum hiçbir program ile ?

- - - Güncellendi - - -

Tamam tamam Buldum, özel ayar çekince 320kbps olarak indirilebiliyor.

Ve 320kbps olduğu indirme bilgilerinde de gözüküyor.

Youtube'daki videodan çevirilen müzik ile 320 kpbs orijinal mp3 arasında bayağı bir fark oluyor ya. Yani hissedebiliyorum o farkı ben.
Bence de kaliteli bir şey isteniyorsa YouTube'tan indirilmemeli. Ben gerçek 256 Kbps ile gerçek 320 Kbps'den bahsettim ama onu da ayırt edebilen kulaklar vardır

@BilgisayarKurdu ben de indirme kısmında ayar yapılabiliyor diyecektim ki bulmuşsun.

Ama videodaki sesin gerçek kalitesi bile 320 Kbps değildir ki bunu bir de 320 Kbps'e çevirdiğini iddia ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…