Kaliteli multimetre önerisi

UserNotFound

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Teknoloji

Uzun süredir kullanıyorum tavsiye ederim.

Unit UT 89XD.

Linkteki ürün de iyi. Arkadaşın attığı da iyi. İhtiyacınıza, ne için kullanacağınıza göre değişir. Bütçenize göre seçim yapabilirsiniz. Site hakkında bir bilgim yok. İlk defa gördüm.

Hocam en kaliteli multimetreyi bile alsanız probları bir süre sonra kopuyor kaçınılmaz.

Uni-t UT33D serisi uçak bölimü okuyorum elektrik işlerinde fazlasıyla işimi görüyor.

uzun süredir kullanıyorum tavsiye ederim.

unit UT 89xd.

Bu ürün benim için biraz fazla profesyonel kalır 1000v gibi bir ölçüm değeri benim için fazla yüksek yine de tavsiyen için teşekkürler.

Hocam en kaliteli multimetreyi bile alsanız probları bir süre sonra kopuyor kaçınılmaz.

Kaçınılmaz son

Güzel bir cihaz UT33D'ye göre özellik bakımındanda iyi eğer bu e-elektronik adlı siteyi saymazsak fiyatları arasındada çok bir fark yok UT33D'den sonra 2. tercihim bu cihaz olur muhtemelen.

Açık söyleyeyim ürün biraz tırt duruyor gerçekte kalitesi nasıldır bilemiyorum ama aldığım zaman uzun süre kullanmak istiyorum bu ürünü almayı pek düşünmüyorum yine de tavsiyen için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…