Zınkkk Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 147 9 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar arada nargile içiyorum, kaliteli bir takım almak istiyorum. Fiyatları tam bilmiyorum, 450-500 TL bütçem var. Önerebileceğiniz takım var mı?
Arkadaşlar arada nargile içiyorum, kaliteli bir takım almak istiyorum. Fiyatları tam bilmiyorum, 450-500 TL bütçem var. Önerebileceğiniz takım var mı?
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 9 Mayıs 2021 #2 Adam öneri verin yazmış abim ya da abicim. Tehlikeyi bilerek içiyor. Öneri yazmayacaksan yazma boşuna.
Adam öneri verin yazmış abim ya da abicim. Tehlikeyi bilerek içiyor. Öneri yazmayacaksan yazma boşuna.
Ludvig Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 9 Mayıs 2021 #3 Ben çarşıdan 250₺'ya kaliteli tam set bir nargile aldım geçen aylarda. Aklına gelebilecek tüm malzemeleri ve aparatları fiyata dahil. Bence sen de bir çarşı turu yap çünkü internet üzerindeki fiyatlar yüksek. Senin bütçe oldukça fazla bile.
Ben çarşıdan 250₺'ya kaliteli tam set bir nargile aldım geçen aylarda. Aklına gelebilecek tüm malzemeleri ve aparatları fiyata dahil. Bence sen de bir çarşı turu yap çünkü internet üzerindeki fiyatlar yüksek. Senin bütçe oldukça fazla bile.