Xiaomi POCO X3 Pro telefonunu kullanıyorum. USB bağlantılı kulaklığı telefonda kullanabileceğim kaliteli bir OTG kablo önerebilir misiniz? Telefonumun girişi Type-C. Okuduğum yazılarda kaliteli OTG kullanmazsanız kulaklıktan alacağınız verim düşer gibi şeyler okumuştum. Aklımda syrox marka OTG var sizce nasıldır veya önerebileceğiniz var mı acaba?
Şansa tam attığınızın aynısını yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum. Memnunum. Telefonumdan dizi izlemek için USB girişli James Donkey 711 kulaklığımı telefona bağlıyorum. Ses kalitesi gayet iyi. Hiçbir sorun yok. Telefonum Redmi Note 8.
Şansa tam attığınızın aynısını yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum. Memnunum. Telefonumdan dizi izlemek için USB girişli James Donkey 711 kulaklığımı telefona bağlıyorum. Ses kalitesi gayet iyi. Hiçbir sorun yok. Telefonum Redmi Note 8.