Kaliteli OTG önerisi

swica

Kilopat
Makaleler
1
Xiaomi POCO X3 Pro telefonunu kullanıyorum. USB bağlantılı kulaklığı telefonda kullanabileceğim kaliteli bir OTG kablo önerebilir misiniz? Telefonumun girişi Type-C. Okuduğum yazılarda kaliteli OTG kullanmazsanız kulaklıktan alacağınız verim düşer gibi şeyler okumuştum. Aklımda syrox marka OTG var sizce nasıldır veya önerebileceğiniz var mı acaba?

Aklımdaki OTG: Syrox Usb-3 Den Type-c Ye Dönüştürücü (Otg) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Hocam, USB 7.1 olan kulaklık telefon tarafından tanımayabilir. İçinde ses yongası var. Daha önce kullanan gördünüz mü? Şahsen görmedim.

Şansa tam attığınızın aynısını yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum. Memnunum. Telefonumdan dizi izlemek için USB girişli James Donkey 711 kulaklığımı telefona bağlıyorum. Ses kalitesi gayet iyi. Hiçbir sorun yok. Telefonum Redmi Note 8.

Şansa tam attığınızın aynısını yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum. Memnunum. Telefonumdan dizi izlemek için USB girişli James Donkey 711 kulaklığımı telefona bağlıyorum. Ses kalitesi gayet iyi. Hiçbir sorun yok. Telefonum Redmi Note 8.
Merak ettiğim bir durumdu. Çalışıyorsa referans olur. Bunu soranlar oluyor.

Hocam, USB 7.1 olan kulaklık telefon tarafından tanımayabilir. İçinde ses yongası var. Daha önce kullanan gördünüz mü? Şahsen görmedim.
Hocam yok görmedim de normal olarak da mı çalışmaz diyorsunuz ? Yoksa çalışır da 7.1 halinde mi çalışmaz ? Kullanacağım kulaklık HyperX Cloud 2. Şöyle bir model de buldum: 1araba1ev Xiaomi Poco X3 (hindistan) Cep Telefonu Type-c Otg Dönüştürücü Usb Çevirici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Bu tür konularda her detayı sorma huyum varda sonradan patlamamak adına. Kusura bakmayın.

Hocam yok görmedim de normal olarak da mı çalışmaz diyorsunuz ? Yoksa çalışır da 7.1 halinde mi çalışmaz ? Kullanacağım kulaklık HyperX Cloud 2. Şöyle bir model de buldum: 1araba1ev Xiaomi Poco X3 (hindistan) Cep Telefonu Type-c Otg Dönüştürücü Usb Çevirici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
@Xantern, arkadaşımız çalıştığını belirtmiş.
Onda çalışırsa sizde de çalışabilir. Attığınız aparat ile aynı şekilde kullanıyormuş.

@Xantern, arkadaşımız çalıştığını belirtmiş.
Onda çalışırsa sizde de çalışabilir. Attığınız aparat ile aynı şekilde kullanıyormuş.
Sağ olasınız.
Sesi kulaklığın mikrofonundan mı alıyor ? Sorunsuz PC de çalıştığı gibi telefonda da çalışıyor dimi eksiksiz bir şekilde ?

Sağ olasınız.

Sesi kulaklığın mikrofonundan mı alıyor? Sorunsuz PC de çalıştığı gibi telefonda da çalışıyor değil mi eksiksiz bir şekilde?

Mikrofonu hiç test etmedim. Şimdi test edeceğim.
Evet. Kulaklığın mikrofonunu kullanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı