Kaliteli OTG-Type-C öneriniz var mı?
Fiyat önemli değil. Uzun süreli kullanımda bozulmayacak, rahatça kullanabileceğim sağlam bir şey arıyorum. Tavsiyelerinizi Hepsiburada ya da Trendyol linki olarak atarsanız sevinirim.
Kaliteli OTG-Type-C öneriniz var mı?
Fiyat önemli değil. Uzun süreli kullanımda bozulmayacak, rahatça kullanabileceğim sağlam bir şey arıyorum. Tavsiyelerinizi Hepsiburada'ya da Trendyol linki olarak atarsanız sevinirim.
bu şekilde tek bir ürüne bağlı kalmazsınız eğer tam olarak istediğiniz bu ise istediğiniz Usb belleği kullanırsınız.
Hem bu şekilde fiyatıda uygun olabiliyor.
Yok eğer tam olarak istediğiniz hem Usb ve bellek hem de type-c ise az önce bir arkadaş önerisini sunmuş ama bence dediğim daha mantıklı .
bu şekilde tek bir ürüne bağlı kalmazsınız eğer tam olarak istediğiniz bu ise istediğiniz Usb belleği kullanırsınız.
Hem bu şekilde fiyatıda uygun olabiliyor.
Yok eğer tam olarak istediğiniz hem Usb ve bellek hem de type-c ise az önce bir arkadaş önerisini sunmuş ama bence dediğim daha mantıklı .
Aradığım tam olarak bu. 50tl civarı trendyol ya da hepsiburadadan almak istiyorum. Ama hangisini alıcağıma karar veremedim. Kaliteli olsun bozulmasın yeterli benim için.