Kaliteli oyun önerisi

Hocam kesinlikle oynaman gerekenler.

1.Red Dead Redemption 2
2.God of War 2018.
3.God of War: Ragnarok.
4.Uncharted 4
5.TLOU 1-2
6.Dying Light 1-2-the Beast.
7.Call of Duty MW serisi çok iyi 2 3
8.Slient Hill 2
Kesinlikle memnun kalacaksınız hocam.

Valorant ve CS tarzı oyunlar oynamışsan Battlefield serisi de ilgini çekebilir belki.

Arkadaş gerçekten herkesin oynaması gerektiği oyunları listelemiş benim de bu listede oynamadığım oyun var en yakın zamanda hepsini oynayacağım teşekkürler.

Eş cinsel ergen kezo tripli oyundan iyidir en azından.

Saçma bir yorum olmuş. Oyunları böyle sınıflandırmak emin olun sadece sizi sıkar ve çok daha iyi deneyim sağlayacak oyunları keşfetmenizi engeller. Bir de bunu Last of Us için demişsiniz sanırım oynamadığınıza adım kadar eminim.

Last of us oynamadığına yemin edebilirim.
Oynadığıma yemin ederim. Hatta 2. oyunu da yükledim ama onu oynamadım, önüme çok fazla cringe sahne geldi hem dizisinden, hem oyunundan. Sonra biraz daha araştırıp oyunu silmeye karar verdim.

Titanfall 2 ve Crysis serisinden başlayabilirsin. Hiç hikayeli oyun oynamayan birisi için başlangıçta kısa oyun oynamak daha uygun olur bence. Hem de alışık olduğun bir tür.

Açık dünya oyunları başlangıçta sıkabilir, çizgisel oyunlar daha iyi olur. Özellikle mekaniklerinin ve hikaye akışının yavaşlığından dolayı RDR 2 ile başlamanı önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…