Kaliteli Parfüm önerisi

Orijinali alabileceğimiz yer var mı? Ya da doldurma parfümcülerde söylenirse bunu verirler mi?

Orijinali çok pahalı dostum daha 15 yaşındasın gerek yok almana. Parfümcülere söyle, atıyorum MAD'e git söyle verirler.

JPG Ultra Male ağır kaçmaz Black Afgano mu ağır kaçar ?
Ultra Male'yi notaları gereği biraz daha taşıyabileceğini düşünüyorum. Spesifik olarak da önermedim, güzel bir koku olduğunu belirttim.

Spicebomb Extreme de güzel bir koku bu arada. Muadilini hiç denemedim ama güzel yapan bir parfümeriden alınabilir.

Bende Extreme de dahil Viktor&Rolf'ün 3 parfümü var. Yine 15 yaşına uygun bir koku söylememişsin katılmıyorum. Bu yaşa en güzel giden koku ya Ex Nihilo- Narcotic, ya da tiziana terenzi kirke, ya da bilindik istiyorsan Eros Flame'dir.

Ben 15'in ortalarında kışın bir dönem Extreme kullanmıştım ve memnundum. Genel olarak uygun gelmeyebilir belki.

Tiziana Terenzi Kirke de güzel kokudur bu arada. Mad muadili de başarılıydı. Bruno Gold olması lazım. Ona da bakabilirsiniz.

@onoxsiturkish123 Dostum, tabii ki sen bunların orijinaline boşa paranı verme, parfümcüye git onlar anlar doldurmasını verir sana.

Ben sana bir öneride bulunayım, parfüm alırken aklına gelirse mutlaka Orto Parisi Megamare dene derim.

Hocam siz biliyor gibisiniz yaşım belli bana öyle bir parfüm öner ki kış için ve kızların bayılacağı bir parfüm olsun ağır olmasın tatlı kalıcı yayılımı iyi olsun ve çok güzel kokmalı şöyle düşün sınıfta 25 kız var 5 erkek ve okulda aynı bayağı güzel lazım muadili bir de söylersen marka ve muadil kodunu sevinirim.

Şimdi öncelikle konudan sapacağız, kızları etkilemek istiyorsan parfümle ayakkabıyla veya benzeriyle etkileyemezsin, neyse şimdi bunu anlatmayacağım. Bir parfümü alıyorsan kızlar bana düşsün üzerime atlasınlar diye alma, onu kendi auranla enerjinle veya ne bileyim duygularınla bağdaştırdığın için al. Senin havanı yaysın yani direkt, etrafta varlığını hissettirsin diye al. Sana kısaca parfümü taşımayı öğretiyorum bilmem anladın mı.

O son söylediğim 2 parfümün yayılımı çok iyi 3 4 tane sık direkt belli ediyor kendini dene bana hak verirsin.

Yani kısaca tatlı şekerli güzel aşık etmelik koku lazım muadili olarak.

Hocam yaşadığım yer İstanbul gibi değil ilçe ve dandik bir yer kızlar bildiğin parfüme ayakkabı ya ya da bazıları yanında bıçak var mı diye bakıyor kısaca Aura bizim burada boş o yüzden parfüm arıyorum en iyisini yaşıma göre bakıyomda büyük şehir olsa haklısınız.

Hocam sınıfta bir kız vardı hatırlamıyorumda Ark bir parfüm sıktı normalde nefret eder sevmezdim Ark'ı parfümü kokladı aşık oldu yavşadı.

Ben de diyorum ki sana, parfümle kimseyi aşık edemezsin. Kızlar bir sürü şeylere bakarlar, sen iki kelimeyi bir araya getiremedikten sonra parfümün veya ayakkabının veya saçın bir önemi yok. Bak parfüme veya giyinmeye tarza merakın varsa seviyorsan, bunu kızları beğendirmek için değil kendin sevdiğin için kendine yakıştırdığın için, hoşuna gittiği sev.
Bu kafayla gidersen yeni moda bir sweatshirt çıkar, sonra kızlar beni beğensin diye gider para biriktirir alırsın, ondan sonra modası geçer hiç beğenmediğin bir şeyi boş boşa almış olursun elinde patlar. Azıcık abi sözü dinle yaşın gelince anlayacaksın. Kızlar parfümden falan etkilenmez.

Sana da dedim zaten 2 parfüm biri kirke biri narcotic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…