Kaliteli Parfüm önerisi

Teşekkürler hocam size güvenerek Most Wanted alacağım.
Le Male Elixir,
Ultra male,
İnvictus victory ve.
Fleur narcotiqeu diye bir koku var sizce bana göre nasıl.
Most Wanted alacağım yanına ne alım bunun isterseniz soru sorarak da öğrenebilirsin hangisini almam gerektiğini olur ya ne tarz seversin falan yani hocam siz daha iyi bilirsiniz.

Hepsini cevapladım Narcotic'ide cevapladım.
Hangisi size uyarsa onu alın ama önerim Most Wanted'in yanına Le Male Elixir.

Hepsini cevapladım narcotic'IDE cevapladım.
Hangisi size uyarsa onu alın ama önerim Most Wanted'in yanına Le Male Elixir.

Hocam mesajı cevaplamayin begenseniz yeter görüldü için adamsınız siz olmasanız uygun markalar alacağız para boşa gideceğim en iyi 2 tanesini onerdinin adamsınız Allah"a emanet olun.

İfadeler: E1B
Hocam mesajı cevaplamayin begenseniz yeter görüldü için adamsınız siz olmasanız uygun markalar alacağız para boşa gideceğim en iyi 2 tanesini onerdinin adamsınız Allah"a emanet olun.
Hocam genede mümkünse koklayıp alın herkesin zevki farklı ama tatlı kokular seviyorsanız yüzde 99 ikisinide beğenirsiniz ama eğer tatlı kokuları sevmiyorsanız bana tekrardan yazın seçimleri düzeltelim ama yüksek ihtimalle beğenirsiniz.
Zaten bir fragranticadan yani insanların beğenisi den 5 üzerinden 4.58 diğeri 4.53 almış yani çok yüksek ihtimalle seversiniz.

İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…