Bütçe
4000TL
NZXT C850 daha iyi bir model fakat bütçenizi aştığından dolayı önermedim. Rakiplerine göre çok iyi bir iç yapısı var. Ancak 12VHPWR girişi yok o modelde. Çok etkilemez sizi ama bilginize.
Anladım hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Hocam öneriniz için çok teşekkür ederim ama 750w ileride yetersiz kalabilir, 850W olan modeli de çok aşıyor bütçeyi. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim

Hocam öneriniz için çok teşekkür ederim ama 750W ileride yetersiz kalabilir, 850W olan modeli de çok aşıyor bütçeyi. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim

Ben teşekkür ederim hocam ama eğer şimdi yetinebilecekseniz en kalitelisi budur bence piyasada kapasitörleri çok iyi ve 750W'yi tam olarak veriyor çeşitli testler yapıldı bu PSU hakkında bakabilirsiniz isterseniz eğer şimdilik bana 750W yeter derseniz 850W'ler çok pahalı hocam ya maalesef.

3 sene garantisi var ürünün. Haberiniz olsun. MSI 10 sene garantiyi daha üst segment PSU'lara veriyor.
Yeniden kontrol ettim. Bazı yerlere 5 sene veriyor. Daha da üstü yok.

En kalitelisi bu iddiası biraz fazla olmadı mı? Tamam kaliteli bir PSU ama en kalitelisi değil. Hele fiyat performans hiç değil.

Hocam şuan Raijintek Cratos 850, veya bütçe artırabilirsem NZXT C850 almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…