Kloox Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 330 Çözümler 1 17 Temmuz 2020 #1 Her iki diskimde ciddi anlamda dolmuş derecede ama bilgisayara format atmak istemiyorum önerebileceğiniz bir otomatik temizleme programları var mı?
Her iki diskimde ciddi anlamda dolmuş derecede ama bilgisayara format atmak istemiyorum önerebileceğiniz bir otomatik temizleme programları var mı?
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.845 Çözümler 16 17 Temmuz 2020 #2 Wise Disk Cleaner iş görür.
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.421 Çözümler 8 17 Temmuz 2020 #3 Perceival dedi: Wise disk cleaner iş görür. Genişletmek için tıkla... CS:GO'dan ban yeme riskimiz var mı? CCleaner'de ban yiyenler olmuş o yüzden soruyorum.
Perceival dedi: Wise disk cleaner iş görür. Genişletmek için tıkla... CS:GO'dan ban yeme riskimiz var mı? CCleaner'de ban yiyenler olmuş o yüzden soruyorum.
Levoo Megapat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 726 Makaleler 2 Çözümler 1 17 Temmuz 2020 #4 kONF dedi: CS:GO'dan ban yeme riskimiz var mı? CCleaner'de ban yiyenler olmuş o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Yalan.
kONF dedi: CS:GO'dan ban yeme riskimiz var mı? CCleaner'de ban yiyenler olmuş o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Yalan.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.845 Çözümler 16 17 Temmuz 2020 #5 kONF dedi: CCleaner'de ban yiyenler olmuş Genişletmek için tıkla... İlk defa duyuyorum, ne alaka? Alt tarafı temizlik programı.
kONF dedi: CCleaner'de ban yiyenler olmuş Genişletmek için tıkla... İlk defa duyuyorum, ne alaka? Alt tarafı temizlik programı.