kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.897 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #11 Minsnicterb dedi: Onu araştırdım o gerilim iletim değil. Güvenlikle ilgili. Onu gören iletim sanıyor gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... heryerde iletim hızı olarak belirtilmis çünkü hocam.
Minsnicterb dedi: Onu araştırdım o gerilim iletim değil. Güvenlikle ilgili. Onu gören iletim sanıyor gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... heryerde iletim hızı olarak belirtilmis çünkü hocam.
Minsnicterb Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 958 Çözümler 1 30 Ocak 2025 #12 kxy dedi: heryerde iletim hızı olarak belirtilmis çünkü hocam. Genişletmek için tıkla... Resmi sitesine bakıyorum. Onlara mail atacağım cevap bekleyeceğim. Gerçekten çok ilginç yazmamaları.
kxy dedi: heryerde iletim hızı olarak belirtilmis çünkü hocam. Genişletmek için tıkla... Resmi sitesine bakıyorum. Onlara mail atacağım cevap bekleyeceğim. Gerçekten çok ilginç yazmamaları.
Catexe Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 651 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #13 MX6'Ti bazı yerlege göre 7.5 W/m. K bazı yerlere göre 10.5 W/m. K, Arctic belirtmediği için yorum yapmak mantıklı olmaz, Viskozite'si yüksek olduğu için pump-out yapmaz, daha iyi ısı iletir, MX6 kullanıyorum öneririm
MX6'Ti bazı yerlege göre 7.5 W/m. K bazı yerlere göre 10.5 W/m. K, Arctic belirtmediği için yorum yapmak mantıklı olmaz, Viskozite'si yüksek olduğu için pump-out yapmaz, daha iyi ısı iletir, MX6 kullanıyorum öneririm