N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 Yer İstanbul 16 Ağustos 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımdaki USB girişleri yetersiz gelmeye başladığı için bir USB çoğaltıcı veya hub her neyse araştırmaya başladım. Tam emin olamadığım için sizlere sormak istedim. Ne önerirsiniz?
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımdaki USB girişleri yetersiz gelmeye başladığı için bir USB çoğaltıcı veya hub her neyse araştırmaya başladım. Tam emin olamadığım için sizlere sormak istedim. Ne önerirsiniz?
allfader Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 634 Çözümler 3 16 Ağustos 2025 #2 Ugreen ve Baseus modellerine bakabilirsiniz. Kendim Baseus'un bu modelini Mac'te kullanıyorum memnunum. Artı 0 Eksi
Ugreen ve Baseus modellerine bakabilirsiniz. Kendim Baseus'un bu modelini Mac'te kullanıyorum memnunum.
KS KS N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 Yer İstanbul 16 Ağustos 2025 #3 Peki hocam daha fazla çıkışlı modeller varmı önerebileceğiniz ? Artı 0 Eksi