VieNNz Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2020 #1 Merhabalar, yeni bir Hub alacağım. 3.0 Hub öneriniz var mıdır? -Not: Klavye ve mouse takacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2020
Technolock Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 467 Çözümler 4 Yer İstanbul 13 Mart 2020 #2 Dark Connect Master 4 Port USB 3.0 USB Hub Çoklayıcı Fiyatı bunu kullanıyorum gayet memnunum. Artı 0 Eksi
S Senatör34 Kilopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2020 #3 Birçok marka var ama tavsiye edebileceğim belkin,targus,hama olabilir.İkinci segment,s-link,trust gibi markalar olabilir. Artı 0 Eksi
Birçok marka var ama tavsiye edebileceğim belkin,targus,hama olabilir.İkinci segment,s-link,trust gibi markalar olabilir.
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 13 Mart 2020 #4 Biraz büyük ama daha işlevsel bir şey ararsan eğer. Alfais 4581 7 Port Usb 3.0 Hub Çoklayıcı Çoğaltıcı Switch Fiyatı Alfais 4581 7 Port Usb 3.0 Hub Çoklayıcı Çoğaltıcı Switch en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Artı 0 Eksi
Biraz büyük ama daha işlevsel bir şey ararsan eğer. Alfais 4581 7 Port Usb 3.0 Hub Çoklayıcı Çoğaltıcı Switch Fiyatı Alfais 4581 7 Port Usb 3.0 Hub Çoklayıcı Çoğaltıcı Switch en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
L Lord Haydari Megapat Katılım 14 Eylül 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2020 #5 Sadece mouse ve klavye için neden USB 3.0 arıyorsun? Artı 0 Eksi
metinbahcecix Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 38 29 Haziran 2020 #6 Technolock dedi: Dark Connect Master 4 Port USB 3.0 USB Hub Çoklayıcı Fiyatı bunu kullanıyorum gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... dostum 4 portuda doldurduğun zaman hala çalışmayı sürdülebiliyormu Artı 0 Eksi
Technolock dedi: Dark Connect Master 4 Port USB 3.0 USB Hub Çoklayıcı Fiyatı bunu kullanıyorum gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... dostum 4 portuda doldurduğun zaman hala çalışmayı sürdülebiliyormu
K Kerem2114 Hectopat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #7 Güncel önerisi olan var mıdır? Ben de klavye ve kulaklık bağlamak için kullanacağım. Ancak ikisi de ışıklı. Acaba güç konusunda yetersiz kalma gibi bir durum söz konusu olur mu diye endişelendim. https://www.hepsiburada.com/alfais-...ogaltici-hub-4-port-anahtarli-p-HBV000004DGUN Harddisk vs kullanmayacağım. Sadece klavye ve kulaklık. Ancak ışıklandırma konusunda kesinti olmasından endişeliyim. Yukarıdaki ürün yeterli olur mu acaba? Yoksa biraz daha ekleyip https://www.hepsiburada.com/dark-co...sb-hub-coklayici-dk-ac-usb341-p-HBV000005TOEO bunu mu almalıyım? Teşekkürler Artı 0 Eksi
Güncel önerisi olan var mıdır? Ben de klavye ve kulaklık bağlamak için kullanacağım. Ancak ikisi de ışıklı. Acaba güç konusunda yetersiz kalma gibi bir durum söz konusu olur mu diye endişelendim. https://www.hepsiburada.com/alfais-...ogaltici-hub-4-port-anahtarli-p-HBV000004DGUN Harddisk vs kullanmayacağım. Sadece klavye ve kulaklık. Ancak ışıklandırma konusunda kesinti olmasından endişeliyim. Yukarıdaki ürün yeterli olur mu acaba? Yoksa biraz daha ekleyip https://www.hepsiburada.com/dark-co...sb-hub-coklayici-dk-ac-usb341-p-HBV000005TOEO bunu mu almalıyım? Teşekkürler
metinbahcecix Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 38 7 Kasım 2020 #8 Hocam dark connect alın şuan ben kullanıyorum ve 4 port uda rahat bir şekilde çalışıyor Artı 0 Eksi
K Kerem2114 Hectopat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #9 metinbahcecix dedi: Hocam dark connect alın şuan ben kullanıyorum ve 4 port uda rahat bir şekilde çalışıyor Genişletmek için tıkla... Tamamdır biraz pahalıya patlayacak ama herkes öneriyor almak şart oldu . Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
metinbahcecix dedi: Hocam dark connect alın şuan ben kullanıyorum ve 4 port uda rahat bir şekilde çalışıyor Genişletmek için tıkla... Tamamdır biraz pahalıya patlayacak ama herkes öneriyor almak şart oldu . Teşekkür ederim.
Ahmet Aydar Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 80 Çözümler 3 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #10 Adaptörlü alsan daha iyi olur gücü harici olarak aldığından daha iyi çalışır. Artı 0 Eksi