Kaliteli VA vs adi IPS monitör

Hocam ikisine göre MSI daha iyi. Piyasada daha güzel IPS modeller var bakabilirsiniz.

Tabii ki VA, yalnız bu iki monitörü karşılaştırmak doğru olmaz. Özellik açısından bile çok farklı monitörler, Dell ile aynı fiyatta ancak MSI'a çok yakın özellikte monitörü öneririm. Fiyatı bayağı uygun.

İkisini de kullanmadım ama yakın zamanda ben de monitör değiştirdim ve fazlaca araştırma yaptım. MSI Optix serisinin sorunlu olduğunu çokça okudum. Tabii ki gerçekten "çok kaliteli" bir VA paneli giriş seviyesi bir IPS panele tercih edin ancak burada ki anahtar kelime "çok kaliteli". Hangisini alırsanız alın şimdiden hayırlı olsun.

Kontrast oranı mecburen düşük olacak VA'nın prensibi farklı. Gözüne batmaz tam ekranda siyah-beyaz oyun oynamadığın sürece.

MSI benim monitörüm bir sorunu yok diğeri arkadaşımın zaten özellik bakımından değil renk bakımından karşılaştırma yapmak istedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…