Kaliteli VDS önerisi

axeln13

Hectopat
Arkadaşlar kaliteli VDS satan bir hosting arıyorum. Piyasada çok fazla ucuz hosting var ancak hiçbiri vadettiği fiziksel gücü vermiyor.
Keyubu ile hostingdünyam arasında kaldım. Sizin önerileriniz nelerdir?

Arkadaşlar kaliteli VDS satan bir hosting arıyorum. Piyasada çok fazla ucuz hosting var ancak hiçbiri vadettiği fiziksel gücü vermiyor.
Keyubu ile hostingdünyam arasında kaldım. Sizin önerileriniz nelerdir?
hostingdünyam mc sunucusu için kullanıyoruz siz ne için kullanıcaksınız

Hocam dosya paylaşım sitesi kurmayı planlıyorum
hostingdünyamı biz mc sunucusunda kullanıyoruz başta chunklarda sorun yaşıyorduk gecikmeli yüklenme vs ama sonra chunkları komutla önceden yükleyerek çözdük genel olarak kaynaklarda throttling falan yaşamadık dosya paylaşım sitesi için disk io önemli olur orada da sorun çıkacağını sanmam ama yüksek trafik planlıyorsan firmayla bir konuşmanda fayda var

Hostingdünyamı biz MC sunucusunda kullanıyoruz başta chunklarda sorun yaşıyorduk gecikmeli yüklenme vs ama sonra chunkları komutla önceden yükleyerek çözdük genel olarak kaynaklarda throttling falan yaşamadık dosya paylaşım sitesi için disk IO önemli olur orada da sorun çıkacağını sanmam ama yüksek trafik planlıyorsan firmayla bir konuşmanda fayda var.

Teşekkürler

Oyunlayıcı
Eğer Ryzen ihtiyacınız varsa 10 GBİT bağlantıdan dolayı öneririm.
VDS Satın Al | En Uygun Fiyatlar ile VDS Sunucu Kirala
Ekonomik ve performanslı olsun diyorsanızda bu firmayı öneririm işlemciye limit koymuyor.
Ek olarak tecrübelerime dayanarak söylüyorum saganetwork desteği ve performansı olarak kötü.

Zamanında Keyubu'dan VDS aldığımda iyiydi 2 ay önce aldığımda rezaletti.
Hostingdunyamdan VPS aldım bağlantı sorunları ile karşılaştım birr türlü kullanamadım.

Netvay firması güzeldir ancak son zamlardan sonra tuzlu oldu.
Umarım faydalı olur.

Son düzenleme:
Oyunlayıcı
Eğer Ryzen ihtiyacınız varsa 10 gbit bağlantıdan dolayı öneririm.
VDS Satın Al | En Uygun Fiyatlar ile VDS Sunucu Kirala
Ekonomik ve performanslı olsun diyorsanızda bu firmayı öneririm işlemciye limit koymuyor.
Ek olarak tecrübelerime dayanarak söylüyorum saganetwork desteği ve performansı olarak kötü.

Zamanında Keyubu'dan VDS aldığımda iyiydi 2 ay önce aldığımda rezaletti.
Hostingdunyamdan VPS aldım bağlantı sorunları ile karşılaştım birr türlü kullanamadım.

Netvay firması güzeldir ancak son zamlardan sonra tuzlu oldu.
Umarım faydalı olur.

Teşekkürler hocam bir bakacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı