dışlanmış Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2018 #1 Şimdi kablosuz olayına hiç girmeyeceğim. Modem işlemcisi dışarıdan gelen analog veriden örnekler alarak dijital veriye dönüştürür veya tam tersine dönüştürür. Eğer kaliteli, sistemi daha iyi modem alırsak daha fazla bant genişliği sunar mı?
Şimdi kablosuz olayına hiç girmeyeceğim. Modem işlemcisi dışarıdan gelen analog veriden örnekler alarak dijital veriye dönüştürür veya tam tersine dönüştürür. Eğer kaliteli, sistemi daha iyi modem alırsak daha fazla bant genişliği sunar mı?
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 27 Nisan 2018 #11 3. defa söylüyorum. KabloNet altyapınızı kontrol edin: Altyapı Sorgulama - Kablonet (Uydunet) Kampanyaları Artı 0 Eksi
3. defa söylüyorum. KabloNet altyapınızı kontrol edin: Altyapı Sorgulama - Kablonet (Uydunet) Kampanyaları
KS KS dışlanmış Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2018 #12 Sorguladım. KabloNet ve Netspeed altyapısı yok. Yeni yerleşim yeri zaten, sadece Turk Telekom sitesinde ADSL altyapısı görünüyor. Artı 0 Eksi
Sorguladım. KabloNet ve Netspeed altyapısı yok. Yeni yerleşim yeri zaten, sadece Turk Telekom sitesinde ADSL altyapısı görünüyor.
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 27 Nisan 2018 #13 Altyapı yoksa zaten KabloNet bağlatamazsınız. Artı 0 Eksi
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2018 #14 dışlanmış dedi: Şans işte, ikiside yok. Standart bir Uydu interneti kabloludan çok pahalı mı ? Genişletmek için tıkla... Direk uydu üzerinden alınan internetten bahsediyorsan hızları ve kotaları düşük. Kota dolunca da hız 1 Mbps gibi hızlara düşüyormuş. Download hızları şuan ki hızından daha iyi ama kotaları çok düşük ve pahalılar. Tooway Standart Satın Alma | UzayNet - uydu internet Tooway Open 5 - Tarifeler – UzayNet – TurkSat Artı 0 Eksi
dışlanmış dedi: Şans işte, ikiside yok. Standart bir Uydu interneti kabloludan çok pahalı mı ? Genişletmek için tıkla... Direk uydu üzerinden alınan internetten bahsediyorsan hızları ve kotaları düşük. Kota dolunca da hız 1 Mbps gibi hızlara düşüyormuş. Download hızları şuan ki hızından daha iyi ama kotaları çok düşük ve pahalılar. Tooway Standart Satın Alma | UzayNet - uydu internet Tooway Open 5 - Tarifeler – UzayNet – TurkSat
K kryeck Kilopat Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2018 #15 Netspeed ttnet'in altyapısı olan heryere adsl hizmeti veriyor diye biliyorum.. Artı 0 Eksi