ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.632 Makaleler 1 Çözümler 14 2 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar 1000 TL bütçem var. Kaliteli ses bombası arıyorum. Ben JBL baktım lakin çok pahalı, acaba siz de bulabilirseniz atar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2025
Arkadaşlar 1000 TL bütçem var. Kaliteli ses bombası arıyorum. Ben JBL baktım lakin çok pahalı, acaba siz de bulabilirseniz atar mısınız?
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.938 Çözümler 23 Yer İstanbul 2 Mayıs 2025 #2 Polosmart FS38. Aynı fiyata daha iyisi var mı bilmiyorum ama yıllardır kullanıyorum, memnunum.
L Lemrado Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #3 Hocam biraz daha bekler üzerine eklerim derseniz JBL Clip 4 öneririm kendim kullanıyorum ve tatmin edici bir sesi var.
Hocam biraz daha bekler üzerine eklerim derseniz JBL Clip 4 öneririm kendim kullanıyorum ve tatmin edici bir sesi var.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 2 Mayıs 2025 #4 Xiaomi Sound Pocket : Amazon.com.tr: Elektronik Xiaomi Sound Pocket : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
Xiaomi Sound Pocket : Amazon.com.tr: Elektronik Xiaomi Sound Pocket : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.087 Makaleler 1 Çözümler 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #5 Eriksen dedi: Xiaomi Sound Pocket : Amazon.com.tr: Elektronik Xiaomi Sound Pocket : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Xiaomi S28D 5W IP67 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör - Fiyatı, Yorumları Xiaomi S28D 5W IP67 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hocam ben de bu ürünü tavsiye edecektim. Tek kelimeyle harika. Tabii ki bir JBL olmasa da ona en yakın rakiplerden biri diyebilirim.
Eriksen dedi: Xiaomi Sound Pocket : Amazon.com.tr: Elektronik Xiaomi Sound Pocket : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Xiaomi S28D 5W IP67 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör - Fiyatı, Yorumları Xiaomi S28D 5W IP67 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hocam ben de bu ürünü tavsiye edecektim. Tek kelimeyle harika. Tabii ki bir JBL olmasa da ona en yakın rakiplerden biri diyebilirim.
Ömer Faruk Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2018 Mesajlar 1.197 Çözümler 2 Yer İzmir ve Tekirdağ/ Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Ressam 2 Mayıs 2025 #6 İkinci el JBL alabilirsin garantili.