R recepEmirhan Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 493 Çözümler 1 19 Şubat 2021 #1 Bilgisayarım olduğu ortam biraz gürültülü olduğundan canlı dersler için kaliteli bir gürültü engelleme yazılımı arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Yanlış anlaşılma olmasın mikrofondan karşıya giden sesi azaltacak yazılım arıyorum.
Bilgisayarım olduğu ortam biraz gürültülü olduğundan canlı dersler için kaliteli bir gürültü engelleme yazılımı arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Yanlış anlaşılma olmasın mikrofondan karşıya giden sesi azaltacak yazılım arıyorum.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.760 Makaleler 19 Çözümler 28 19 Şubat 2021 #2 Audacity ® | Downloads Download Audacity for Windows, macOS and Linux www.audacityteam.org İşinize yarayabilir. Artı 0 Eksi
Audacity ® | Downloads Download Audacity for Windows, macOS and Linux www.audacityteam.org İşinize yarayabilir.
toliver Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :( 19 Şubat 2021 #3 Krisp bence bu konuda en iyisi. Discord gibi programlarda da kullanılıyor. Denemenizi tavsiye ederim. Artı 1 Eksi
Krisp bence bu konuda en iyisi. Discord gibi programlarda da kullanılıyor. Denemenizi tavsiye ederim.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 19 Şubat 2021 #4 SoundFX veya Discord'da Krisp kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ozanakgun26 Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 144 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #5 RTX ekran kartınız varsa NVIDIA Broadcast kullanmanızı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
toliver Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :( 19 Şubat 2021 #6 Samotne Ciasteczka dedi: SoundFX veya Discord'da Krisp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Krisp sadece Discord için kullanılmıyor. Aktif olarak bütün programlarda kullanılabilir. Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: SoundFX veya Discord'da Krisp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Krisp sadece Discord için kullanılmıyor. Aktif olarak bütün programlarda kullanılabilir.
KS KS R recepEmirhan Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 493 Çözümler 1 19 Şubat 2021 #7 toliver dedi: Krisp bence bu konuda en iyisi. Discord gibi programlarda da kullanılıyor. Denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Haftada 2 saat veriyor. Ayda 5 dolar çok pahalı. Artı 0 Eksi
toliver dedi: Krisp bence bu konuda en iyisi. Discord gibi programlarda da kullanılıyor. Denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Haftada 2 saat veriyor. Ayda 5 dolar çok pahalı.
toliver Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :( 19 Şubat 2021 #8 recepEmirhan dedi: Haftada 2 saat veriyor. Ayda 5 dolar çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz diye biliyordum. Artı 0 Eksi
recepEmirhan dedi: Haftada 2 saat veriyor. Ayda 5 dolar çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz diye biliyordum.