Kaliteli Video çekme programı öneri

kreme55de

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba . ShadowPlay sadece oyun için kullanılıyormuş, o yüzden başka tavsiye edebileceğiniz bir program var mı arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, masaüstü çekimleri için de kullanılabiliyor. Mesela benim tüm masaüstü ile ilgili çektiğim videoları ShadowPlay ile çektim.
  • GeForce Experience
  • Ayarlar
  • ShadowPlay
  • Masaüstü izlemeyi etkinleştir
yolunu izleyerek ShadowPlay'in masaüstü içinde aktif olmasını sağlayabilirsiniz.

Bandicam, Action, OBS gibi daha birçok program var. Ben masa üstü için OBS öneririm. Aslında yayın programı ama kayıt da yapıyor.

Hem bilgisayar sesini, görüntüsünü ve hemde mikrofon sesini kaydeden program var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, masaüstü çekimleri için de kullanılabiliyor. Mesela benim tüm masaüstü ile ilgili çektiğim videoları ShadowPlay ile çektim.
  • GeForce Experience
  • Ayarlar
  • ShadowPlay
  • Masaüstü izlemeyi etkinleştir
yolunu izleyerek ShadowPlay'in masaüstü içinde aktif olmasını sağlayabilirsiniz.
Bende öyle bir seçenek yok dediğim sekmeye geldim. Göremiyorum keşke olsa çünkü Shadow Play kullanması kolay ve inanılmaz iyi.

@kreme55de Bakman gereken yer burası.
@emrebartin Eğer ekran kartın ShadowPlay destekliyorsa, ShadowPlay bunların hepsini sıfır performans kaydı ve üst düzey sıkıştırma ile halledebiliyor.

shdwplydsktpsttngs.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı