decapatch Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #1 Merhabalar, 4 aydır internet başvurusu yaptık. Altyapı bekliyoruz, karşı binadan Wi-Fi şifresini rica ettik, o şekilde kullanıyoruz. İnternet bağlantım hiç stabil değil. Hız testi yaptığım zaman 10 ping 7 indirme 1 Mbit upload görüyorum. Valorant oynarken ping 14-15ken aniden 1000-2000'lere yükseliyor Wi-Fi 2 diş çekiyor masaüstü kullanıyorum kaliteli bir Wi-Fi USB alırsam ping sorunum çözülür mü? Masaüstü bilgisayarımda bu Wi-Fi alıcısını kullanıyorum: https://www.hepsiburada.com/everest-zc-wl0123-54-mbps-usb-adaptor-antenli-pm-bd93612 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2022
Merhabalar, 4 aydır internet başvurusu yaptık. Altyapı bekliyoruz, karşı binadan Wi-Fi şifresini rica ettik, o şekilde kullanıyoruz. İnternet bağlantım hiç stabil değil. Hız testi yaptığım zaman 10 ping 7 indirme 1 Mbit upload görüyorum. Valorant oynarken ping 14-15ken aniden 1000-2000'lere yükseliyor Wi-Fi 2 diş çekiyor masaüstü kullanıyorum kaliteli bir Wi-Fi USB alırsam ping sorunum çözülür mü? Masaüstü bilgisayarımda bu Wi-Fi alıcısını kullanıyorum: https://www.hepsiburada.com/everest-zc-wl0123-54-mbps-usb-adaptor-antenli-pm-bd93612
ulpian Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 867 Çözümler 16 25 Şubat 2022 #2 Faydası olabilir ama kesin ve net konuşmak zor.
OnlyNess Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.276 Çözümler 6 25 Şubat 2022 #3 Hiçbir şekilde Wi-Fi USB vs önermem, İmkanınız varsa kablo çekin. Wi-Fi USB kullanırsanız ping sorunu çekersiniz.
Hiçbir şekilde Wi-Fi USB vs önermem, İmkanınız varsa kablo çekin. Wi-Fi USB kullanırsanız ping sorunu çekersiniz.
decapatch Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #4 OnlyNess dedi: Hiçbir şekilde Wi-Fi USB vs önermem, imkanınız varsa kablo çekin. Wi-Fi USB kullanırsanız ping sorunu çekersiniz. Genişletmek için tıkla... Kablo çekmem şu an için çok zor
OnlyNess dedi: Hiçbir şekilde Wi-Fi USB vs önermem, imkanınız varsa kablo çekin. Wi-Fi USB kullanırsanız ping sorunu çekersiniz. Genişletmek için tıkla... Kablo çekmem şu an için çok zor
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 25 Şubat 2022 #5 Sorun Wi-Fi'den değil gibi, ping değerleriniz iyi. Muhtemelen karşı komşunuz 16Mbps paket kullanıyor.
Sorun Wi-Fi'den değil gibi, ping değerleriniz iyi. Muhtemelen karşı komşunuz 16Mbps paket kullanıyor.
C Cokokoko Yoctopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #6 Dümdüz dedi: Sorun Wi-Fi'den değil gibi, ping değerleriniz iyi. Muhtemelen karşı komşunuz 16Mbps paket kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Dayi benim sana bu konuyla alakasiz bi soru sormam lazim nerden ulasabilirim?
Dümdüz dedi: Sorun Wi-Fi'den değil gibi, ping değerleriniz iyi. Muhtemelen karşı komşunuz 16Mbps paket kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Dayi benim sana bu konuyla alakasiz bi soru sormam lazim nerden ulasabilirim?
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 26 Şubat 2022 #7 @decapatch Bariz fark eder: TP-Link Archer T4E AC 1200 Mbps Wireless Dual Band PCI Fiyatı TP-Link Archer T4E AC 1200 Mbps Wireless Dual Band PCI en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Ping için tabi. İndirme değişmez çok.
@decapatch Bariz fark eder: TP-Link Archer T4E AC 1200 Mbps Wireless Dual Band PCI Fiyatı TP-Link Archer T4E AC 1200 Mbps Wireless Dual Band PCI en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Ping için tabi. İndirme değişmez çok.