Kalitesiz PSU çalışan PC'ye zarar verir mi?

Mematibaş1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar kalitesiz PSU yıldırım çarptığında ve ani elektrik kesintisi olduğunda PC'ye zarar verir bunda hemfikiriz fakat kalitesiz PSU normal bir şekilde çalışan bilgisayara zarar verir mi? Yani ömrünü kısaltır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: poe
Platoon PSU kullandım 2 ay ısınma ani kapanma gibi durumlar yapıyordu değiştirdim 1-2 ay daha kalsa zarar verirdi sistem sıcaklığı 28 derece PSU'ya elimi değdiremiyordum.

Platoon PSU kullandım 2 ay ısınma ani kapanma gibi durumlar yapıyordu değiştirdim 1-2 ay daha kalsa zarar verirdi sistem sıcaklığı 28 derece PSU'ya elimi değdiremiyordum.

Hocam sizinki biraz daha farklı bir durum normalde olmaması gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış voltaj verirse sorun yaratır.

Hocam sizinki biraz daha farklı bir durum normalde olmaması gerek.

Anlatmak istediğim şuydu, içeriğinde kullanılan ürünler kalitesiz olur. Bu yüzden elektrik gidip geldiğinde zarar verebilir üstdeki arkadaşın dediği gibi fazla voltaj verir sıkıntı olur yani her türlü sıkıntı.

Plus var yanlış voltaj vereceğini zannetmem pek verse oyund flan anlarım diyel düşünüyorum büyük ihtimalle le yok tek korkum elktrik kesintisi vs.

Plus var yanlış voltaj vereceğini zannetmem pek verse oyund flan anlarım diyel düşünüyorum büyük ihtimalle le yok tek korkum elktrik kesintisi vs.

Gametech 550W +80 kullanıyorum ben bu forumdada X forumlarda da C4 diye yorumluyorlar 1.5 yıldır kullanıyorum GTX 980 Ti ile hiçbir sorunum yok. Umarım sizde de olmaz.

Sisteme güç veren bir parça için kolaya kaçılmaması gerektiği artık bilinen bir şey. Buna rağmen kötü bir ürünle sistem çalıştırıldığında zarar görme riski var mı? Evet. He bu risk ile uzun süreler geçirilebilir ya da hiç deneyimlenmeyebilir. Lakin soru işareti barındıran bir husustur.

eğer çok kalitesizse sistemi yakma ihtimali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…