A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.039 Makaleler 2 Çözümler 8 6 Ağustos 2021 #1 Öncelikle merhabalar, Tam istediğim gibi bir klavye Hepsiburada üzerinden alınabiliyor şu anda. Biliyorum yurt dışından geliyor ama fiyatı gözüme uygun geldi bu tarz bir klavye için. Sizce alınır mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. https://www.hepsiburada.com/kalodis-kablolu-61-tuslu-bluetooth-2-4g-3-modlu-mekanik-klavye-yurt-disindan-p-HBCV00000COE69?magaza=Kalodis&gclsrc=aw.ds&&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=EAIaIQobChMIjPD-5_2c8gIVl8x3Ch11Uwh_EAsYAiABEgK2WPD_BwE
Öncelikle merhabalar, Tam istediğim gibi bir klavye Hepsiburada üzerinden alınabiliyor şu anda. Biliyorum yurt dışından geliyor ama fiyatı gözüme uygun geldi bu tarz bir klavye için. Sizce alınır mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. https://www.hepsiburada.com/kalodis-kablolu-61-tuslu-bluetooth-2-4g-3-modlu-mekanik-klavye-yurt-disindan-p-HBCV00000COE69?magaza=Kalodis&gclsrc=aw.ds&&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=EAIaIQobChMIjPD-5_2c8gIVl8x3Ch11Uwh_EAsYAiABEgK2WPD_BwE
paulgeorgefanboy Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 213 Yer Skrt Skrt Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #2 Hocam klavye Çince .
J Jularia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Eylül 2019 Mesajlar 1.754 6 Ağustos 2021 #3 400 liraya bu klavyeyi öneririm. GamePower Calypso RGB Optik Mekanik Blue Switch Türkçe Suya Dayanıklı Gaming Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
400 liraya bu klavyeyi öneririm. GamePower Calypso RGB Optik Mekanik Blue Switch Türkçe Suya Dayanıklı Gaming Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.039 Makaleler 2 Çözümler 8 6 Ağustos 2021 #4 Jularia dedi: 400 liraya bu klavyeyi öneririm. GamePower Calypso RGB Optik Mekanik Blue Switch Türkçe Suya Dayanıklı Gaming Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Sevmiyorum bu tarz klavyeleri, 61 tuşlu klavye istiyorum uzun zamandır.
Jularia dedi: 400 liraya bu klavyeyi öneririm. GamePower Calypso RGB Optik Mekanik Blue Switch Türkçe Suya Dayanıklı Gaming Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Sevmiyorum bu tarz klavyeleri, 61 tuşlu klavye istiyorum uzun zamandır.
Huayra Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 949 Çözümler 7 6 Ağustos 2021 #5 Özellikle turuncusu çok hoşuma gitti. Kalitesi, müşteri desteği nasıldır bilmiyorum.
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.039 Makaleler 2 Çözümler 8 6 Ağustos 2021 #6 Huayra dedi: Özellikle turuncusu çok hoşuma gitti. Kalitesi, müşteri desteği nasıldır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim de en çok dikkatimi turuncu olan çekti. Denemekten zarar gelmez ne olsa Hepsiburada iade konusunda sıkıntı yaşatmayan bir firma.
Huayra dedi: Özellikle turuncusu çok hoşuma gitti. Kalitesi, müşteri desteği nasıldır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim de en çok dikkatimi turuncu olan çekti. Denemekten zarar gelmez ne olsa Hepsiburada iade konusunda sıkıntı yaşatmayan bir firma.
Huayra Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 949 Çözümler 7 7 Ağustos 2021 #7 Ürünün markası ne? Kalodis ürünün markasından ziyade satıcının ismi.
crazy_boy65 Yoctopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #8 Kalodis marka spor ayakkabı alan var mı memnun musunuz? Ürün aynı mı geliyor?
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.438 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 25 Ağustos 2021 #9 @AntenOS @Huayra ürün klavye değilmiş. Arkadaşım aldı, 15 günde geldi. Ürün tuş takımıymış. Sakın almayın.
@AntenOS @Huayra ürün klavye değilmiş. Arkadaşım aldı, 15 günde geldi. Ürün tuş takımıymış. Sakın almayın.
Huayra Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 949 Çözümler 7 25 Ağustos 2021 #10 @Xeonayp 3 modlu falan diyor. Ve hiç bir yerde tuş takımı yazmıyor. Güzel kandırma.