Kalp ağrısı neden olur?

Egehan48

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle benim şu sıralar kalbime ağrılar giriyor ve bu ağrilar 4-5 dakika boyunca sürüyor. Günde 2-3 defa oluyor ve göğüs agrısı da aynı şekilde oluyor. Yani neye yol açar bu sorun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalp hafife alınacak bir konu değil, bir günlük-bir seferlik bir şeyse psikolojik veya farklı sebeplerden olabiliyor ama sürekli tekrarlanan bir şeyse üstte yazıldığı gibi Kardiyoloji bölümünden randevu alıp görünmen en iyi seçenek olacaktır.

Ağrıların seni gün içinde kötü etkiliyorsa, randevu bulamıyorsan acile gitmen gerek.

Sigara içiyor musun? Ailende kronik rahatsızlık var mıydı? Kilon fazla mı? Yediğine içtiğine dikkat ediyor musun? Bir çok etken var. Burada uzman bulunduğunu sanmıyorum. Bi doktora görünün.

Ben puf almak istiyorum ama güvenemiyorum örnek site falan var mıdır? (Siz de oradan aldıysanız yazın.)
Doktor değilim ama fikrimi de belirteyim. İçmeyin böyle şeyleri. Sonra sağlığınızdan oluyorsunuz.

Sigara içiyor musun? Ailende kronik rahatsızlık var mıydı? Kilon fazla mı? Yediğine içtiğine dikkat ediyor musun? Birçok etken var. Burada uzman bulunduğunu sanmıyorum. Bir doktora görünün.

Alkol kullanıyorum ama ramazan ayından 1-2 aydır içmiyorum. Bir de puf.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı