Kalp ağrısı yaşıyorum

Hocam gerçekten çok şaşkınım. Psikolojik mi diyeceğim ama yani garip bir durum.
Gerçekten psikolojik değil adım gibi eminim.. Hareket etmediğim için olamaz mı? Başka bir doktora daha randevu alacağım umarım bir şey çıkmaz. Umarım bu gece ölmem gerçekten allah kahretsin nerden çıktı bu yahu.

Hocam burada ne desek bir yere çıkmaz. Bence sağlam bir araştırma hastanesinde gidin.
Bu arada kalbim normalde o kadar yavaş atıyor ki hissetmiyorum resmen. Bir şey daha söylemeyi unuttum. Kalbim ağrıdığı zaman hızlı atmaya başlıyor.

Bunları doktora söylediniz mi? Bir sorun olduğu belli. Dediğim gibi sağlam büyük bir araştırma hastanesine gidin.
Söylemedim.. Hocam en kısa süre içinde gideceğim fakat bu gece bir şey olmaz değil mi? Hala derin bir nefes aldığımda ağrıyor da. Geğirirken de ağrıyor.

Bunu bilemeyiz. İmkan varsa şimdiden git. Kalp çok önemli hayati bir organ.
Maalesef yok hocam.. Neyse bunu çok yaşadığım için sakinim, tekrar bir doktora gözüktüğüm zaman sonuçları aktaracağım. Yorum yapıcak arkadaşlar lütfen yapsın belki de bunun sebebini bilen biri çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…