ersinmorno Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 413 Çözümler 1 24 Nisan 2024 #41 Darqx dedi: Son durum nedir? @ersinmorno Genişletmek için tıkla... Ameliyat başarılı geçti hocam şu anda iyiyim. Fakat ameliyattan sonra babamı kaybettim. Her şey üst üste geliyor hocam valla gücüm kalmadı.
Darqx dedi: Son durum nedir? @ersinmorno Genişletmek için tıkla... Ameliyat başarılı geçti hocam şu anda iyiyim. Fakat ameliyattan sonra babamı kaybettim. Her şey üst üste geliyor hocam valla gücüm kalmadı.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Nisan 2024 #42 ersinmorno dedi: Ameliyat başarılı geçti hocam şu anda iyiyim. Fakat ameliyattan sonra babamı kaybettim. Her şey üst üste geliyor hocam valla gücüm kalmadı. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun başınız sağ olsun çok üzgünüm.
ersinmorno dedi: Ameliyat başarılı geçti hocam şu anda iyiyim. Fakat ameliyattan sonra babamı kaybettim. Her şey üst üste geliyor hocam valla gücüm kalmadı. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun başınız sağ olsun çok üzgünüm.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.288 Makaleler 3 Çözümler 13 24 Nisan 2024 #43 ersinmorno dedi: Ameliyat başarılı geçti hocam şu anda iyiyim. Fakat ameliyattan sonra babamı kaybettim. Her şey üst üste geliyor hocam valla gücüm kalmadı. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, Allah rahmet eylesin. Adınıza bir yandan sevindim, bir yandan üzüldüm.
ersinmorno dedi: Ameliyat başarılı geçti hocam şu anda iyiyim. Fakat ameliyattan sonra babamı kaybettim. Her şey üst üste geliyor hocam valla gücüm kalmadı. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, Allah rahmet eylesin. Adınıza bir yandan sevindim, bir yandan üzüldüm.
Soldier_Boy Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 550 27 Nisan 2024 #44 ersinmorno dedi: Ameliyat başarılı geçti hocam şu anda iyiyim. Fakat ameliyattan sonra babamı kaybettim. Her şey üst üste geliyor hocam vallahi gücüm kalmadı. Genişletmek için tıkla... İnanamıyorum, basınız sağ olsun allah rahmet eylesin.
ersinmorno dedi: Ameliyat başarılı geçti hocam şu anda iyiyim. Fakat ameliyattan sonra babamı kaybettim. Her şey üst üste geliyor hocam vallahi gücüm kalmadı. Genişletmek için tıkla... İnanamıyorum, basınız sağ olsun allah rahmet eylesin.
jexsezz Centipat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 60 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #45 ersinmorno dedi: Ameliyat başarılı geçti hocam şu anda iyiyim. Fakat ameliyattan sonra babamı kaybettim. Her şey üst üste geliyor hocam vallahi gücüm kalmadı. Genişletmek için tıkla... Kankam Discord'un falan var mı bende kalp olarak seninkilere tıpatıp aynısını yaşıyorum 17 yaşındayım sorularım olacakta
ersinmorno dedi: Ameliyat başarılı geçti hocam şu anda iyiyim. Fakat ameliyattan sonra babamı kaybettim. Her şey üst üste geliyor hocam vallahi gücüm kalmadı. Genişletmek için tıkla... Kankam Discord'un falan var mı bende kalp olarak seninkilere tıpatıp aynısını yaşıyorum 17 yaşındayım sorularım olacakta
5 573734 Decipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 1.265 Makaleler 3 Çözümler 6 5 Mayıs 2024 #46 Hocam nasılsınız şimdi merak ettim iyisinizdir umarım.
ersinmorno Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 413 Çözümler 1 8 Mayıs 2024 #47 573734 dedi: Hocam nasılsınız şimdi merak ettim iyisinizdir umarım. Genişletmek için tıkla... İyiyim hocam. Her şey yolunda gidiyor doktorun söylediği her şeyi yapıyorum.
573734 dedi: Hocam nasılsınız şimdi merak ettim iyisinizdir umarım. Genişletmek için tıkla... İyiyim hocam. Her şey yolunda gidiyor doktorun söylediği her şeyi yapıyorum.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.288 Makaleler 3 Çözümler 13 18 Ağustos 2025 #48 Şu an nasılsınız acaba? Dilerim her şey yolunda gitmiştir. @ersinmorno