Kalp ameliyatı olan biri askere alınır mı?

Mert2010

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop: Lenovo IdeaPad S145. CPU: İntel Core i3 8145U. Ram:SK Hynix HMA81GS6AFR8N-UH 8 GB. Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX110 ve Intel UHD Graphics 620. SSD: UMİS RTITJ126VD2EWDL.
Merhaba, bende "ventriküler septal defekt (vsd)" ameliyatı var ne olduğunu söyleyim "vsd" kalpte bulunan sağ karıncık ve sol karıncık arasında oluşan delik yüzünden kalpte pis kan ile temiz kan birbirine karışıyor. Bazı kişilerde kendi kendine şansa bağlı kapanıyor ama benimkinin tek yolu ameliyat 'Ti bu yüzden 1 yaşımda ameliyat oldum. Sizce beni askere alırlar mı?

Gidip test yaptır, sağlık açısından bir problemin yoksa alırlar. Doktorun sıkıntı olabilir derse raporları alır heyet karşısına çıkarsın.

Halen devam etmekte olan bir şeyse çürük verebilirler. Ancak çok geçmişte kalmış, etkisi geçmiş bir şeyse sorun olacağını sanmıyorum. Onu doktor söyleyecektir.

Halen devam etmekte olan bir şeyse çürük verebilirler. Ancak çok geçmişte kalmış, etkisi geçmiş bir şeyse sorun olacağını sanmıyorum. Onu doktor söyleyecektir.

Ameliyat izi var sadece geçen yıl kontrole gittiğimizde (2 yılda bir gidiyorum) delik tamamen kapandı dediler seneye tekrar gittiğimizde göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…