F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #11 Umursamam. Başımı yastığa rahat koyuyorsam uyuyorsam ve öyle birisi değilsem sizin ne dediğinizin bir önemi yok.
Umursamam. Başımı yastığa rahat koyuyorsam uyuyorsam ve öyle birisi değilsem sizin ne dediğinizin bir önemi yok.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 8 Haziran 2021 #12 xyyilmaz dedi: Değer verdiğiniz birisinden ağır sözler duysanız, bunu nasıl sindirip atlatabilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Geçmiyor, değer vermesi gerek karşıdakinin de. Öyle olduğunda hiç pişman olmadım, bir taraf çok değer verince ve ağır sözler duyulunca geçmiyor...
xyyilmaz dedi: Değer verdiğiniz birisinden ağır sözler duysanız, bunu nasıl sindirip atlatabilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Geçmiyor, değer vermesi gerek karşıdakinin de. Öyle olduğunda hiç pişman olmadım, bir taraf çok değer verince ve ağır sözler duyulunca geçmiyor...
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 8 Haziran 2021 #13 İnsan ölen çocuğunu unutuyor sende unutursun dert etme.
xyyilmaz Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 63 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #14 Itechin.g dedi: Zamanla unutursun ama hatırladıkça yine moralini bozan bir durum kısacası geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Hâlâ onunla olduğun halde zamanla nasıl unutacaksın dostum
Itechin.g dedi: Zamanla unutursun ama hatırladıkça yine moralini bozan bir durum kısacası geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Hâlâ onunla olduğun halde zamanla nasıl unutacaksın dostum
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 8 Haziran 2021 #15 xyyilmaz dedi: Değer verdiğiniz birisinden ağır sözler duysanız, bunu nasıl sindirip atlatabilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Geçer.
xyyilmaz dedi: Değer verdiğiniz birisinden ağır sözler duysanız, bunu nasıl sindirip atlatabilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Geçer.
xyyilmaz Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 63 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #16 tersdonenturtle dedi: Geçer, ster atabileceğin şeylere yönel mesela spor falan yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Her ne kadar da yapsam bir şekilde geliyor aklıma herhalde acısı yeni ondan
tersdonenturtle dedi: Geçer, ster atabileceğin şeylere yönel mesela spor falan yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Her ne kadar da yapsam bir şekilde geliyor aklıma herhalde acısı yeni ondan
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 8 Haziran 2021 #17 xyyilmaz dedi: Değer verdiğiniz birisinden ağır sözler duysanız, bunu nasıl sindirip atlatabilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kardeşim eğer sevdiğinden birisiyse tüm ümidini kes ve bunu kendine insandır. Ben olmayacağını kendime inandırdım ve unuttum.
xyyilmaz dedi: Değer verdiğiniz birisinden ağır sözler duysanız, bunu nasıl sindirip atlatabilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kardeşim eğer sevdiğinden birisiyse tüm ümidini kes ve bunu kendine insandır. Ben olmayacağını kendime inandırdım ve unuttum.
xyyilmaz Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 63 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #18 Linuxginar dedi: Geçmiyor, değer vermesi gerek karşıdakinin de. Öyle olduğunda hiç pişman olmadım, bir taraf çok değer verince ve ağır sözler duyulunca geçmiyor... Genişletmek için tıkla... Geçmeyecek gibi geliyor. Şu an karşı taraf değer veriyor ama nasıl düzelecek bilmiyorum. KırAtlıLiberal dedi: İnsan ölen çocuğunu unutuyor sende unutursun dert etme. Genişletmek için tıkla... hocam ölen çocuk nasıl unutulur ? Belki acısı azalır zamanla
Linuxginar dedi: Geçmiyor, değer vermesi gerek karşıdakinin de. Öyle olduğunda hiç pişman olmadım, bir taraf çok değer verince ve ağır sözler duyulunca geçmiyor... Genişletmek için tıkla... Geçmeyecek gibi geliyor. Şu an karşı taraf değer veriyor ama nasıl düzelecek bilmiyorum. KırAtlıLiberal dedi: İnsan ölen çocuğunu unutuyor sende unutursun dert etme. Genişletmek için tıkla... hocam ölen çocuk nasıl unutulur ? Belki acısı azalır zamanla
Mavi Lotus Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 768 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #19 xyyilmaz dedi: Değer verdiğiniz birisinden ağır sözler duysanız, bunu nasıl sindirip atlatabilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Neyzen Tevfik okuyarak. Benim olmayan devri devranın, izzeti ikramını... şeklinde güzel bir şiiri var.
xyyilmaz dedi: Değer verdiğiniz birisinden ağır sözler duysanız, bunu nasıl sindirip atlatabilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Neyzen Tevfik okuyarak. Benim olmayan devri devranın, izzeti ikramını... şeklinde güzel bir şiiri var.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 8 Haziran 2021 #20 xyyilmaz dedi: Geçmeyecek gibi geliyor. Şu an karşı taraf değer veriyor ama nasıl düzelecek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi, "Lanet insanoğlu her şeye alışıyor." diyor arkadaşım. Haklı. Lanet insanoğlu olarak her şeye alışacağız.
xyyilmaz dedi: Geçmeyecek gibi geliyor. Şu an karşı taraf değer veriyor ama nasıl düzelecek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi, "Lanet insanoğlu her şeye alışıyor." diyor arkadaşım. Haklı. Lanet insanoğlu olarak her şeye alışacağız.