Kalp kırmadan erkeğe nasıl mesafe konur?

Ayla9080

Hectopat
Bir tane normal erkek arkadasim var. Sağ olsun cok iyi biri. Yalniz cidden cok sık yaziyor. Gunde 3-4 kere işim bile olsa donuyorum kalbi kirilmasin diye. En azindan 2 gunde 1 falan yazsa sonucta arkadasiz. Kalbini kirmadan nasıl bu sekilde olur?

Eğer sık sık yazması rahatsız ediyorsa bunu açık ve nazik bir şekilde ifade edebilirsiniz hocam. Soğuk davranırsanız, terslerseniz anca o zaman kalbinin kırılacağını düşünüyorum. Hani ona değer vermemenizden ve umursamamanızdan değil de sürekli ona dönmek zorunda kalmanızın sizi rahatsız ettiğini güzelce söyleyin. Anlayışla karşılayacaktır.

Size yazdığında: "şu an işim var, sonra konuşalım mı?" gibi yazılar yazarak yavaş yavaş araya mesafe koyabilirsiniz. Eğer bu tarz bir yazı yazmanıza rağmen gün içinde yazmaya devam ettiyse bu sefer nazik değil daha sert bir şekilde yanıt verin, mesela "ben sana gün içince işim var demedim mi?" gibi.

Eğer bu tarz bir yazı yazmanıza rağmen gün içinde yazmaya devam ettiyse bu sefer nazik değil daha sert bir şekilde yanıt verin, mesela "ben sana gün içince işim var demedim mi?" gibi.
İlk uyarıdan sonraki yapışında hemen böyle bir tavır sergilemek kalp kırıcı olacaktır ki zira konu sahibi bahsettiği arkadaşının kalbini kırmak istemiyor.

Ben acik acik soyleyemem ama bu sefer kuser benden hocam.

Onu yapamam ya aynisini bana yapsalar cok uzulurdum.

Hoşlanmadığını açıkça belirtmen lazım. Ne kadar alttan alırsan o kadar hareketlerini kendince yorumlayıp gelin güvey olmaya devam eder.

Ben arkadasim olarak goruyorum. Sağ olsun iyi biri o da beni oyle goruyordur belki. Fazla konuskan biri diyedir herhalde. Arkadasim olarak kalsin yani.

küsmesini istemiyorsun araya mesafede koymak istemiyorsun az yazsın diyorsun adamın karakteri böyle demek ki az çok üzmen gerekebilir

Mesajlara bakmayın. Neden bakmadığınızı sorarsa da gün içerisinde fazla müsait olmadığınızı belirtin. Zaten 'normal' ise anlayıp, yazmaz.

Sonuçta arkadaşsınız. Direk doğruyu söyleyin. Çok meşgul olduğunu ve seni kırmamak için dönüş yaptığını söyle. Sizi anlayışla karşılayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…