Kalp kırmadan erkeğe nasıl mesafe konur?

Yaş ilerledikçe de evlenip, çoluk çocuğa karıştığımız için kadınlarla yakın arkadaş olmuyoruz. Bunun da etkisi var. Yabancı dizilerdeki yaş 40-50'yken bile yakın arkadaş olan Amerikalı, Avrupalılar gibi değiliz. Hayat böyle değil.

Bana kalırsa direkt konuş. Hayatı bu kadar zorlaştırmayın. Sen ne kadar ima etsen de büyük ihtimalle senden hoşlanıyor. Anlamaz. Bence otur konuş. Veya artık arkadaşlığını bitir. Farkında olmayacaksınız belki ama o çocuğa büyük bir iyilik yapmış olacaksın. Ya da biraz şans ver belki ileride fikrin değişir. Çok fazla böyle tanıdık çift arkadaşlarım oldu.

Dogru gercekten. Herkes birbiriyle ders olsun ya da işi olsun çıkar iliskisinde oluyor. İlgiyi yanlış kullananlar var. Mesela tatli sozler soylemek, parasini yemek, esyasini tasitmak vs.

Daha sormadan boyle konusursa bana gelin güvey olmussun derler ama çocukla alakali degil derslerim yogun diye.

Kanka hala zorlaştırıyorsunuz. Benimle ne niyetle konuşuyorsun diye sor demiyorum zaten çocukta demez onu. Biz arkadaşsız da neden bu kadar çok yazıyorsun meşgul oluyorum falan konuşulması lazım. Aksi taktirde kendisinden daha çok karşı taraf zarar alır. Bir tepki göstermezse bu iş uzar.

Onu yapmaya başladım, işimi belirtiyorum. Cunku ben kirmamak icin davrandikca karsi taraf yanlış anliyor. Ben de memnun degilim. Bazilar saniyor o mesaj icin ölup bitiyorum. Hiçbir kiz benim kadar ayrintili dusunmez bu arada. Kirar gecer cevap vermez adamdan saymaz. Sonra da kizlar egolu derler. Cevap verse de ilgi muhtaci diyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu yapmaya başladım, işimi belirtiyorum. Cunku ben kirmamak icin davrandikca karsi taraf yanlış anliyor. Ben de memnun degilim. Bazilar saniyor o mesaj icin ölup bitiyorum.

Dediğim gibi ileride ne olacağını bilemezsin, belki senin de ilgini çeker o senin hür iraden. Ama karşı tarafta bir insan lütfen bunu unutma. Sen kendi karakterine yakıştıramadığın için insanlara nazik ve güzel davranıyorsun. Fakat o nazik ve güzel davranışın senden hoşlanan biri için cenneti yaşatır. Bazen birinin iyiliği için kötü olman gerekir. Belki üzülecek ama büyük bir depresyonu bile önleyebilirsin belki. Tabii bunları yapmayıp zamana ve akışına bırakıp ya sende ilgi duyarsın, ya da dediklerim olur. Umarın en hayırlısı olur. Mesajını düzenlemişsin cevap vereyim. İnsanlar konuşur dostum insanlar hep konuşur boş ver. Kırır geçme de ama çok da güzel kalpli olma o kişiye. İnce bir çizgi maalesef. Evet çoğu kız ayrıntılı düşünmez adamı öldürür geçer. Öyle yapmayanlara kadın diyoruz zaten.

Son düzenleme:

Tartissak da sizi de kirmak istemem. Ben iyiliginiz icin soyluyorum. Bu sekilde bakarsaniz kimseye guvenemezsiniz. Kizlar da sizi kullanmak istemeyenler de var. Ben de kizlara guvenmiyorum ama iyi insanlar da vardir iclerinde. Umarim gercek bir dostunuz olur.

Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Sık yazması yalnız olduğundan dolayı olabilir. Arkadaşın yazdığı gibi, nazik bir dil ile uyarırsanız kırmış olmazsınız. Siz iyisiniz, yine düşünüyorsunuz cevap yazıyorsunuz kırılganlık olmasın diye. Benim genelde sanaldan arkadaşlarım mesajımı okuyup cevap vermezler, kendilerini bir şey sanarlardı. Bir tanıdığım ağabey var o da aynısı. Ben de sizin gibiyim, cevap yazmazsam içim rahat etmiyor, maksat kırılganlık olmasın. Konu üzerinden aylar geçmiş ancak yine de yorum yapayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…