Kalp sertleşmiş gibi oluyor

smurf cat

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
2-3 ay önce bu problem başladı hala daha devam ediyor. Böyle kalbim sertleşmiş gibi taşikardi falan olduğu zaman çok rahatsız ediyor ne olabilir fikriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2-3 ay önce bu problem başladı hala daha devam ediyor. Böyle kalbim sertleşmiş gibi taşikardi falan olduğu zaman çok rahatsız ediyor ne olabilir fikriniz var mı?

Hocam bence doktora gitmen iyi olur eski sevgilim kalp hastasıydı kalbinde sertleşme olduğu zaman kalp çarpıntısı geliyordu.

Hocam işte kızın kalbinde birkaç delik vardı ameliyat filan olmuştu bu delikler için çok detayını hatırlamıyorum kızla ayrılalı 2 yıl oldu ancak çok hızlı hareket ederse stres olursa çok üzücü bir haber alırsa vb şeyker yaşandığında kalbi sertleşiyor çarpıntı yapıyordu haplarını alması gerekiyordu.

Doktora gittiniz mi acaba? Benim geçen ay yanma hissi oldu. 3 gün geçmedi. Eminim benimki stresten kaynaklı. Hafta sonuydu acile gittim. EKG çektiler. Taşıkadri ama ileri değil dediler. Sakinleştirici/kas gevşetici bir ilaç verdiler. Kalbimin atış hızı dışında herhangi bir belirtisi de yok.

Tekrar olur gibi oldu ama önceki aydan bildiğim için o kadar stres yapmadım. Gittiyseniz acaba ne dediler size?

Doktora gittiniz mi acaba? Benim geçen ay yanma hissi oldu. 3 gün geçmedi. Eminim benimki stresten kaynaklı. Hafta sonuydu acile gittim. EKG çektiler. Taşıkadri ama ileri değil dediler. Sakinleştirici/kas gevşetici bir ilaç verdiler. Kalbimin atış hızı dışında herhangi bir belirtisi de yok.

Tekrar olur gibi oldu ama önceki aydan bildiğim için o kadar stres yapmadım. Gittiyseniz acaba ne dediler size?
Mitral kapak yetmezliği

Ne kadar lazım olur bilmem fakat kalbin hasar görmesi illa bir hastalık ile olmuyor ani bir üzüntü veya stres damarlara ani yük bindiriyor atmalar, tıkanmalar, darılmala veya kasılmalar olabiliyor psikolojik olarak da ferah olmakta fayda var.

Ne kadar lazım olur bilmem fakat kalbin hasar görmesi illa bir hastalık ile olmuyor ani bir üzüntü veya stres damarlara ani yük bindiriyor atmalar, tıkanmalar, darılmala veya kasılmalar olabiliyor psikolojik olarak da ferah olmakta fayda var.

Önce dahiliyeye sonra acile gitmiştim. Benimki ağırlıklı olarak strese bağlı oluyor. Elimde değil. Bir kere de ağrı yapınca hep kafam o tarafa kayıyor. Ama eğer yine tekrarlarsa direkt kalbe gitmem gerek. Mümkün olduğunca dediğiniz gibi kafayı rahat tutmak gerekiyor.

Konuyu da görünce sormak istedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı