LOS3R Femtopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #1 Bazı sütlerde kalsiyum vardır yazmıyor, onlarda da kalsiyum var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2021
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 25 Ekim 2021 #2 Aynı konudan iki tane açıp neden konu kirliliği yaptınız?
efm83624 Decapat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #3 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Sevgili modlarımız yazıyı düzeltip yine yanlış yazıyorlar. Türkçede yazarken bitişik yazılır. "Ki"nin birden fazla kullanımı var. Bağlaç olanı ise iki cümleyi bağlamaya yarıyor. Örneğin "yemek o kadar güzeldi ki parmaklarımı yedim.". Genişletmek için tıkla... Nerede yanlış yapılmış anlayamadım?
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Sevgili modlarımız yazıyı düzeltip yine yanlış yazıyorlar. Türkçede yazarken bitişik yazılır. "Ki"nin birden fazla kullanımı var. Bağlaç olanı ise iki cümleyi bağlamaya yarıyor. Örneğin "yemek o kadar güzeldi ki parmaklarımı yedim.". Genişletmek için tıkla... Nerede yanlış yapılmış anlayamadım?