burak9ki Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #1 Dün aldığım klavyenin sağda olan shiftinden inanılmaz derecede yay demir sesi geliyor. Ne yapmalıyım?
Dün aldığım klavyenin sağda olan shiftinden inanılmaz derecede yay demir sesi geliyor. Ne yapmalıyım?
1Ryomen Sukuna Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 4 Yer Ülke'nin En Batısı 20 Ekim 2024 #2 burak9ki dedi: Dün aldığım klavyenin sağda olan shiftinden inanılmaz derecede yay demir sesi geliyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Klavye Rampage mi?
burak9ki dedi: Dün aldığım klavyenin sağda olan shiftinden inanılmaz derecede yay demir sesi geliyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Klavye Rampage mi?
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.235 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #3 burak9ki dedi: Dün aldığım klavyenin sağda olan shiftinden inanılmaz derecede yay demir sesi geliyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Tuşa takılı demir olur o çıkmış olabilir tuşu çıkarıp demiri tekrar takın.
burak9ki dedi: Dün aldığım klavyenin sağda olan shiftinden inanılmaz derecede yay demir sesi geliyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Tuşa takılı demir olur o çıkmış olabilir tuşu çıkarıp demiri tekrar takın.
burak9ki Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #4 1Ryomen Sukuna dedi: Klavye Rampage mi? Genişletmek için tıkla... İnca ikg 439 Lyc dedi: Tuşa takılı demir olur o çıkmış olabilir tuşu çıkarıp demiri tekrar takın. Genişletmek için tıkla... Demir yok tuşu çıkardım switchin yanında iki tane siyah küçük switch var demir herhalde kasanın içinde
1Ryomen Sukuna dedi: Klavye Rampage mi? Genişletmek için tıkla... İnca ikg 439 Lyc dedi: Tuşa takılı demir olur o çıkmış olabilir tuşu çıkarıp demiri tekrar takın. Genişletmek için tıkla... Demir yok tuşu çıkardım switchin yanında iki tane siyah küçük switch var demir herhalde kasanın içinde
Ömer faruk 1929 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 565 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #5 burak9ki dedi: İnca ikg 439 Demir yok tuşu çıkardım switchin yanında iki tane siyah küçük switch var demir herhalde kasanın içinde Genişletmek için tıkla... Ona yapabileceğin birşey yok o yandaki Switchler sallanıyor mu oynuyormu ?
burak9ki dedi: İnca ikg 439 Demir yok tuşu çıkardım switchin yanında iki tane siyah küçük switch var demir herhalde kasanın içinde Genişletmek için tıkla... Ona yapabileceğin birşey yok o yandaki Switchler sallanıyor mu oynuyormu ?
burak9ki Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #6 Ömer faruk 1929 dedi: Ona yapabileceğin birşey yok o yandaki Switchler sallanıyor mu oynuyormu ? Genişletmek için tıkla... oynuyor
Ömer faruk 1929 dedi: Ona yapabileceğin birşey yok o yandaki Switchler sallanıyor mu oynuyormu ? Genişletmek için tıkla... oynuyor
NetPhantom Kilopat Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdilik Baba parası 28 Ekim 2024 #7 o modeli bilmiyorum ama eğer hot swap yani lehimsiz switch kullanıyorsa, internetten switch alıp değiştirebilirsin.
o modeli bilmiyorum ama eğer hot swap yani lehimsiz switch kullanıyorsa, internetten switch alıp değiştirebilirsin.