CoolMucit Hectopat Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 174 Çözümler 3 14 Mart 2021 #1 Bilgisayar başında saatlerce kalıyorum ve fark etmeden kambur oturuyorum. İnsanlar artık kambur yürüyorsun demeye başladı. Siz çözüm buldunuz mu kamburluğa karşı? Ne yapmak lazım?
Bilgisayar başında saatlerce kalıyorum ve fark etmeden kambur oturuyorum. İnsanlar artık kambur yürüyorsun demeye başladı. Siz çözüm buldunuz mu kamburluğa karşı? Ne yapmak lazım?
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 14 Mart 2021 #2 Sırtının olduğu tarafa asılan yastıklardan takabilirsin, dik oturmadığın zaman rahatsız eder ve aklına gelir.
Sırtının olduğu tarafa asılan yastıklardan takabilirsin, dik oturmadığın zaman rahatsız eder ve aklına gelir.
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 14 Mart 2021 #3 Egzersizleri var. Sırtınızı duvara dayayıp kollarınızı kaldırıyorsunuz vs. YouTube'da videolar bulursunuz diye düşünüyorum.
Egzersizleri var. Sırtınızı duvara dayayıp kollarınızı kaldırıyorsunuz vs. YouTube'da videolar bulursunuz diye düşünüyorum.