Kamburluk Sorunu

FPS oyunlarında konsantre olmak için ister istemez eğiliyorum.
Sal kendini bende öyle oynuyodum bir süre sonra Relax oldum ayak ayak üstüne attım normal oynuyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim. Obje fikri güzelmiş.

Bak ya benim önceki halimi anlatmış. Dostum beni de rahatsız ediyor bu durum dik durmaya alışmadığımız için. Son zamanlarda çok fazla Tony Stark düşkünü olduğum için mi bilmiyorum ama artık baya baya bu sorunu aştım gibi. Bazen birilerini örnek alırken bu yaşanıyor galiba. Bu arada şu video belki işine yarayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya arkadaşlar! Mont falan yazan var, yapmayın!. Spora git, bilgisayarı bir an önce bırak ilerde çoook sıkıntı yaşarsın.

Spora başla, front squat gibi hareketler pozisyonunu düzeltir tabi düzgün yapman lazım

İyi yanı göbeği saklar. Sırtın geniş ve ensen kalınsa sırt çalışıyormuşsun gibi duruyor. Yürürken karşıya bak. PC başındayken koltuğa dik otur. Ama uzun süre böyle oturursan sırtın ağrıyabilir. Saat başı kalk esneme hareketleri yap. Zayıflarda daha çok belirgin oluyor. Kötü görünüyor. Malesef kardeşimde de aynı durum var. Hatta bu yüzden ona bel destekli PC koltuğu almayı düşünüyorum. Sonra omuz kısmından koltuğa iple bağladım mı onu istese de eğilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…