Kamera için driver yüklerken internet bağlantı hatası

simgebas

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle iki sorum var.
1. kamera Driver'ım olmadığı için müşteri hizmetleri "amcap cam suit" diye iki uygulama var. Bunları indir, kur, geri dönüt sağlayın dedi. Amcap indirdim ama cam suit diye yazınca crazytalk Driver'ı çıkıyor. Sizce dediği uygulama bu mu? Ne yapmalıyım?

2. Amcap'i kurarken internet bağlantısı problemi sunucuya ulaşamadık diye bir pencere açıldı. Notebook'un Wi-Fi'si açık olduğu halde Wi-Fi ağları gözükmediği için modemden e-internet uzatma kablosuyla bağlanıyorum internete. Bu durumda bu hatayı vermemesi için ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sorularınızı sırasıyla cevaplamak gerekirse; Evet, Crazytalk Cam Suit bahsedilen uygulama. Full sürümünü indirip bilgisayarınıza kurulumunu yapmalısınız. Amcap kurulumunda internet bağlantı hatası vermesiyle alakalı birçok neden olabilir. Daha önceleri de herhangi bir uygulama veya oyun esnasında kopukluklar yaşıyor muydunuz? DNS adresinizi 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak ayarlayıp tekrar denemeye çalışın. Bu da çözüm olmazsa farklı bir noktadan uygulamayı yeniden ve hatta farklı bir sürümünü indirmeyi deneyin.

Bilgisayarınızın WiFi ağlarını görmemesi de bir sorun gibi görünüyor. Windows+R tuşuna basıp devmgmt.msc yazarak aygıt yöneticisine girin ve ağ baştırıcılarından wireless sürücünüzün görünüp görünmediğini kontrol edin. Hangi ağ kartını kullanıyorsanız son sürüme güncelleyin veya buraya belirtirseniz son sürümü bulup biz önerelim.

1. E-internet kablosuyla bağlandığım halde e-interneti seçip mi dnsyi değiştirmeli miyim? Yoksa wifi kısmının belirttiğiniz dns ayarları ile mi değiştireyim?
2. Youtube'ta bir çok video izleyip denedim ama bir türlü olmadı. Dediğiniz gibi son sürümü internette bulup günceleyeyim dedim ancak saçma sapan şeyler çıktı. Adı
Realtek RTL8188EE Wireless LAN 802.11n PCI-E NIC diye geçiyor. Adaptör falan yazmıyor ama bu yani. Sürücü güncelleştir bilgisayardan, otomatik olarak ara vs. bunları dedim. Ağı sıfırladım bana mısın demedi. Şu wifi görmeme sorununu nasıl çözerim? Lütfen yardımcı olun. Derslerimden geri kalıp duruyorum

Bu arada hayır kopukluk yaşadığımı hatırlamıyorum.

Son düzenleme:
Hangi ağa ve ne şekilde bağlanıyorsanız buna göre DNS ayarlarınızı yapmanız gerekir. Sisteminiz WiFi ağlarını görmediğinden ve bağlı olmamanızdan dolayı ethernet bağlantısı üzerine ayarları yapmalısınız.

İlgili konuya buradan ulaşabilirsiniz: DNS Ayarlarını Değiştirme ve DNS Önbelleği Temizleme

Güncelleme yapmak için ise bu bağlantıya tıklayarak sisteminiz 32 bit mi 64 bit mi olduğuna göre seçiminizi yapıp indirin ve kurulumu tamamlayın. Kurulum tamamlandıktan sonra Çalıştır'a gelerek (Windows+R) sırasıyla aşağıda verdiğim komutları satır halinde kopyalayıp yapıştırın.

Çalıştır'a girmeniniz gereken komutlar:
regsvr.32 netshell.dll
regsvr.32 netcfgx.dll
regsvr.32 netman.dll
Bu işlemlerden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sisteminizin WiFi ağlarını görüp görmediğine tekrardan göz atın.

Son düzenleme:
Ded.

Dediğinizi yaptım. Regsvr. 32 bulunamıyor dedi ne yapayım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…