Kamera için iPhone almak mantıklı mıdır?

met0baba

Centipat
Daha fazla  
Çocuktan beri istediğim bir şey IPhone'um olması. Lakin maddi sıkıntılardan dolayı bir türlü nasip olmadı. Şu anda çalışıyorum neticesinde param da çok olmasa da var. Yani bir iPhone o kadar para vermek mantıklı mı yoksa orta segment Android cihaz yeterli mi?
Telefonda ihtiyaç duyduğum tek şey kamera.

iPhone'un ülkemizde gereksiz şekilde pahalı olduğunu düşünüyorum. Yurt dışında Samsung ile benzer fiyatlara satılan modeller, maalesef burada abartılı fiyatlarla sunuluyor. Bu nedenle, iPhone'un düşük modelleri yerine Samsung'un üst segment cihazlarını tercih etmek daha mantıklı olabilir. Elbette iPhone'un kamerası Samsung'a göre daha iyi olabilir, ancak bu kadar yüksek fiyatlara iPhone almak bana mantıksız geliyor.

Çocuktan beri istediğim bir şey IPhone'um olması. Lakin maddi sıkıntılardan dolayı bir türlü nasip olmadı. Şu anda çalışıyorum neticesinde param da çok olmasa da var. Yani bir iPhone o kadar para vermek mantıklı mı yoksa orta segment Android cihaz yeterli mi?

Bütçeniz nedir? Modelden modele Android'lerinde kamera olarak Apple'yi domine ettiği segmentler mevcut. Eskideki gibi androd ucuz, apple ise parası olanın aldığı muhteşem kameralı, kasmaz donmaz marka algısı yok artık.

Kendi başıma telefon almaya başladığımdan beri iPhone, ilk bilgisayarım ise MacBook Pro olmuştur ancak bugün telefonum bozulsa gidip o paralara iPhone alır mıyım bilmiyorum. Son bilgisayarımı da Apple yerine toplama PC tercih etmiştim zaten. Apple fiyatına çok güçlü bir bilgisayar toplamıştım. Yani tamam iyi güzel telefonlar ama ülkemizde aşırı lüks artık. Güncel modeller çok pahalı. Özel bir sebebi yoksa Android tercih edilebilir bence.

Ülkemiz için pahalı ama.
Kamera da en iyisi iPhone
Yapay zekada en iyisi Samsung.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı