Kamera için iPhone almak mantıklı mıdır?

Xiaomi alabilirsizin çinliler bu aralar uçuşa gecti. Ve kamerada çogu iPhone rakibinden cok daha iyi.

Xiaomi alınmaz çünkü ısınma sorunu var, ana ekranda bile reklam var, cihaz sapıtabiliyor. Bende kullandığım için söylüyorum, Xiaomi alınmaz.

40 bin tl'den pahalıya bir cihaz alacaksam İphone alırdım. 2. el satma imkanınız var çünkü. Bu durum olmasaydı daha objektif bakabilirdik ama bana kalırsa pahalı telefonlarda İphone alınmalı. Tabi çok zenginseniz başka.

Bugün 60 bin liraya alınan bir İphone 2 yıl sonra bugünün parasıyla 45'e falan gider muhtemelen. Aslında 15 bin liraya İphone almış oluyorsunuz gibi.

Kalite kaybı konusu kamera ile alakasız bir konu. Gerçekçi çekme işide senaryoya göre değişiyor, gerçekçi değil daha doğal çekmeye çalışıyor ama o da kişisel bir sevme meselesi.

Genel olarak iPhone daha iyi gerçekçi çekmesi kalite kaybı olmaması.

Eğer kamera sizin için bu kadar önemliyse tabii ki de orta segment Android'lere pek güvenmemek lazım. Ama benim tavsiyem kamera ile bu kadar ilgileniyorsanız ortalama bir Android telefon yanında (benim tavsiyem Techno Camon 20 Pro) bir de iyi bir kamera almak olacaktır.

Kamera konusunda emin olun Android'de Samsung tarafı IPhone'yi oynatıyor, Samsung daha önde kamera tarafında. Bütçe belirtirseniz bilgili arkadaşlar size Android tarafında cihaz önerebilir.

Android tarafında Samsung'dan çok daha iyi kameralar varken garip bir mesaj olmuş.

En iyisi Samsung demedim, Android tarafında IPhone'u oynatan cihazlar var örnek olarak Samsung'u verdim. Garip.

Samsung verilebilecek en kötü örneklerden birisi şu an Apple'a laf atarken gittikçe laf attığı şeye benzeyen bir firma, geçen seride S24 genel olarak 15 Pro serisinden daha iyiydi evet ama şu an 16 Pro serisi S25 serisinden daha iyi spesifik olarak kamera anlamında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…