whitteboy Hectopat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #1 Merhabalar. Yayın için kamera ve mikrofon bakıyorum. Uygun yollu mümkünse F/P ürünü. Belli bir bütçe yok. Minimum tutmak İstiyorum.
Merhabalar. Yayın için kamera ve mikrofon bakıyorum. Uygun yollu mümkünse F/P ürünü. Belli bir bütçe yok. Minimum tutmak İstiyorum.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 7 Haziran 2021 #2 whitteboy dedi: Merhabalar. Yayın için kamera ve mikrofon bakıyorum. Uygun yollu mümkünse F/P ürünü. Belli bir bütçe yok. Minimum tutmak İstiyorum. Genişletmek için tıkla... Bence giriş seviyesi için DSLR falan bakmana gerek yok. 1080p webcam alsan işini görür gibi. Eğer tutarsa yükseltirsin.
whitteboy dedi: Merhabalar. Yayın için kamera ve mikrofon bakıyorum. Uygun yollu mümkünse F/P ürünü. Belli bir bütçe yok. Minimum tutmak İstiyorum. Genişletmek için tıkla... Bence giriş seviyesi için DSLR falan bakmana gerek yok. 1080p webcam alsan işini görür gibi. Eğer tutarsa yükseltirsin.
whitteboy Hectopat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #3 Muhammet 64 dedi: Bence giriş seviyesi için DSLR falan bakmana gerek yok. 1080p Webcam alsan işini görür gibi. Eğer tutarsa yükseltirsin. Genişletmek için tıkla... Model olarak bir önerin var mı?
Muhammet 64 dedi: Bence giriş seviyesi için DSLR falan bakmana gerek yok. 1080p Webcam alsan işini görür gibi. Eğer tutarsa yükseltirsin. Genişletmek için tıkla... Model olarak bir önerin var mı?