sefabgc Centipat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Futbolcu Çarşamba 21:53 #1 Telefondan herhangi bir beklentim yok. Üniversite sınavına kadar idare olarak kullanacağım. Oyun vb. oynamıyorum. Sadece kamera ve sosyal medya anlamında kâfi olması yeter. Trendyol'da yenilenmiş 128 GB olarak 13 bin fiyatı var, alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 22:00
Telefondan herhangi bir beklentim yok. Üniversite sınavına kadar idare olarak kullanacağım. Oyun vb. oynamıyorum. Sadece kamera ve sosyal medya anlamında kâfi olması yeter. Trendyol'da yenilenmiş 128 GB olarak 13 bin fiyatı var, alınır mı?
serkie Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Macbook pro m2 max Desktop: Amd Ryzen 7 7800 / RX 7700XT Phone: iphone 15 pro & huawei pura 80 pro & google pixel 9 pro xl Cinsiyet Erkek Dün 00:17 #2 Alınır ama eylülde güncelleme gelmeyecek telefona. Ona göre tercih edin.
sefabgc Centipat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Futbolcu Dün 07:39 #3 serkie dedi: Alınır ama Eylül'de güncelleme gelmeyecek telefona. Ona göre tercih edin. Genişletmek için tıkla... Çok fazla kullanım yapmayacağım zaten 2028e kadar götürse iyi olur.
serkie dedi: Alınır ama Eylül'de güncelleme gelmeyecek telefona. Ona göre tercih edin. Genişletmek için tıkla... Çok fazla kullanım yapmayacağım zaten 2028e kadar götürse iyi olur.
serkie Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Macbook pro m2 max Desktop: Amd Ryzen 7 7800 / RX 7700XT Phone: iphone 15 pro & huawei pura 80 pro & google pixel 9 pro xl Cinsiyet Erkek Dün 18:43 #4 sefabgc dedi: Çok fazla kullanım yapmayacağım zaten 2028e kadar götürse iyi olur. Genişletmek için tıkla... Telefon götürür. Sadece önümüzdeki yıl ve gelecek yıllardaki ios yeniliklerini alamazsınız.
sefabgc dedi: Çok fazla kullanım yapmayacağım zaten 2028e kadar götürse iyi olur. Genişletmek için tıkla... Telefon götürür. Sadece önümüzdeki yıl ve gelecek yıllardaki ios yeniliklerini alamazsınız.