l3rtyz Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 223 Çözümler 2 27 Ekim 2024 #11 Xhaka dedi: Benim tahminim 34 üç haneli harfler 2 haneli sayı 34 gibi duruyor sormamda sakınca yoksa bu plakayı ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Şikayet edecekler galiba pek bir fikrim yok, bana netleştirmek için soruldu.
Xhaka dedi: Benim tahminim 34 üç haneli harfler 2 haneli sayı 34 gibi duruyor sormamda sakınca yoksa bu plakayı ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Şikayet edecekler galiba pek bir fikrim yok, bana netleştirmek için soruldu.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.230 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #12 l3rtyz dedi: Şikayet edecekler galiba pek bir fikrim yok, bana netleştirmek için soruldu. Genişletmek için tıkla... Kamera görüntülerini direkt olarak polise verilmesi daha mantıklı gibi sonuçta şikayet edilecek.
l3rtyz dedi: Şikayet edecekler galiba pek bir fikrim yok, bana netleştirmek için soruldu. Genişletmek için tıkla... Kamera görüntülerini direkt olarak polise verilmesi daha mantıklı gibi sonuçta şikayet edilecek.
l3rtyz Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 223 Çözümler 2 27 Ekim 2024 #13 Xhaka dedi: Kamera görüntülerini direkt olarak polise verilmesi daha mantıklı gibi sonuçta şikayet edilecek. Genişletmek için tıkla... Polis size döneceğiz deyip dönmemiş, biz netleştirmeye çalışıyoruz.
Xhaka dedi: Kamera görüntülerini direkt olarak polise verilmesi daha mantıklı gibi sonuçta şikayet edilecek. Genişletmek için tıkla... Polis size döneceğiz deyip dönmemiş, biz netleştirmeye çalışıyoruz.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.230 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #14 l3rtyz dedi: Polis size döneceğiz deyip dönmemiş, biz netleştirmeye çalışıyoruz. Genişletmek için tıkla... Çok zor hocam netleştirmek hatta imkansız.
l3rtyz dedi: Polis size döneceğiz deyip dönmemiş, biz netleştirmeye çalışıyoruz. Genişletmek için tıkla... Çok zor hocam netleştirmek hatta imkansız.