Taylan111 Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 60 Çözümler 1 10 Aralık 2020 #1 Sony HDR-CX405 modeli video kameram var. Zoom, Skype, Discord vb. uygulamalarda bu kameramı bilgisayara bağlayıp Webcam olarak kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2020
Sony HDR-CX405 modeli video kameram var. Zoom, Skype, Discord vb. uygulamalarda bu kameramı bilgisayara bağlayıp Webcam olarak kullanabilir miyim?
burakoa Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 247 10 Aralık 2020 #2 Taylan111 dedi: Sony HDR-CX405 modeli video kameram var. Zoom, Skype, Discord vb. uygulamalarda bu kameramı bilgisayara bağlayıp Webcam olarak kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bende Nikon D300S var. DigiCam Controller adlı bi uygulamadan LiveView moduna alıyorum ve uygulamadan çıkan görüntüyü OBS üzerinden Virtual Cam kullanarak WebCam olarak kullanıyorum. İstersen sende deneyebilirsin.
Taylan111 dedi: Sony HDR-CX405 modeli video kameram var. Zoom, Skype, Discord vb. uygulamalarda bu kameramı bilgisayara bağlayıp Webcam olarak kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bende Nikon D300S var. DigiCam Controller adlı bi uygulamadan LiveView moduna alıyorum ve uygulamadan çıkan görüntüyü OBS üzerinden Virtual Cam kullanarak WebCam olarak kullanıyorum. İstersen sende deneyebilirsin.
zelove Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #3 nikon p7000 var mini hdmi nasıl bağlarım?