Z zurnamsı Femtopat Katılım 28 Eylül 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:01 #1 İkinci el alacağım, ikisi de aynı fiyatta satılıyor. Kamerayı yoğun kullanıyorum, sizce hangisi daha iyi olur?
İkinci el alacağım, ikisi de aynı fiyatta satılıyor. Kamerayı yoğun kullanıyorum, sizce hangisi daha iyi olur?
Jeffrey Hardy Femtopat Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:05 #2 S21 FE daha iyi olur kamera icin. Fakat batarya icin ayni seyi soyleyemem.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.652 Çözümler 24 Dün 22:09 #3 zurnamsı dedi: İkinci el alacağım, ikisi de aynı fiyatta satılıyor. Kamerayı yoğun kullanıyorum, sizce hangisi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... A36 kullanıyorum. Kamera performansı kötü. Fan edition da olsa Samsung'da kamera için S serisinden şaşmamak lazım.
zurnamsı dedi: İkinci el alacağım, ikisi de aynı fiyatta satılıyor. Kamerayı yoğun kullanıyorum, sizce hangisi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... A36 kullanıyorum. Kamera performansı kötü. Fan edition da olsa Samsung'da kamera için S serisinden şaşmamak lazım.