Sefaagook Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 580 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #1 Bilet almıştım iptal etmem gerekti fakat bilete para iadesi yapmıyorlar. Çözümü olan var mı?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.568 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 4 Haziran 2025 #2 Hangi siteden aldın? Kalkışa ne kadar var?
Sefaagook Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 580 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #3 The Fallen Angel dedi: Hangi siteden aldın? Kalkışa ne kadar var? Genişletmek için tıkla... Kendi sitelerinden aldım. İptal ettim ama ücret iadesi yapmıyorlar. 1 gün önce etmiştim.
The Fallen Angel dedi: Hangi siteden aldın? Kalkışa ne kadar var? Genişletmek için tıkla... Kendi sitelerinden aldım. İptal ettim ama ücret iadesi yapmıyorlar. 1 gün önce etmiştim.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.568 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 4 Haziran 2025 #4 Sefaagook dedi: Kendi sitelerinden aldım. İptal ettim ama ücret iadesi yapmıyorlar. 1 gün önce etmiştim. Genişletmek için tıkla... Ne sebeple?
Sefaagook dedi: Kendi sitelerinden aldım. İptal ettim ama ücret iadesi yapmıyorlar. 1 gün önce etmiştim. Genişletmek için tıkla... Ne sebeple?
Sefaagook Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 580 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #5 The Fallen Angel dedi: Ne sebeple? Genişletmek için tıkla... Son anda işim iptal oldu.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.568 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 4 Haziran 2025 #6 Sefaagook dedi: Son anda işim iptal oldu. Genişletmek için tıkla... Kamil Koç ne sebeple iade yapmıyor diye sormuştum.
Sefaagook dedi: Son anda işim iptal oldu. Genişletmek için tıkla... Kamil Koç ne sebeple iade yapmıyor diye sormuştum.
Sefaagook Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 580 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #7 The Fallen Angel dedi: Kamil koç ne sebeple iade yapmıyor diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sebepleri yok şirket politikası adında keyiflerine göre yapıyorlar. Olan bizim paramıza oluyor.
The Fallen Angel dedi: Kamil koç ne sebeple iade yapmıyor diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sebepleri yok şirket politikası adında keyiflerine göre yapıyorlar. Olan bizim paramıza oluyor.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.568 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 4 Haziran 2025 #8 Sefaagook dedi: Hiçbir sebepleri yok şirket politikası adında keyiflerine göre yapıyorlar. Olan bizim paramıza oluyor. Genişletmek için tıkla... THH'ye başvuracağını söyle firmaya, vermemeye inat ederlerse de başvurunu yap.
Sefaagook dedi: Hiçbir sebepleri yok şirket politikası adında keyiflerine göre yapıyorlar. Olan bizim paramıza oluyor. Genişletmek için tıkla... THH'ye başvuracağını söyle firmaya, vermemeye inat ederlerse de başvurunu yap.
2 241212 Kilopat Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.764 Makaleler 2 Çözümler 10 4 Haziran 2025 #9 Sefaagook dedi: Kendi sitelerinden aldım. İptal ettim ama ücret iadesi yapmıyorlar. 1 gün önce etmiştim. Genişletmek için tıkla... 1 gün önce ettiysen biraz sürebiliyor, araya bayram hafta sonu derken pazartesi veya salı gününe kadar sülebilir. Beklemeniz gerekiyor. Normal de açığa da alabilirsin bir sonra ki seyahatin de kullanmak üzere.
Sefaagook dedi: Kendi sitelerinden aldım. İptal ettim ama ücret iadesi yapmıyorlar. 1 gün önce etmiştim. Genişletmek için tıkla... 1 gün önce ettiysen biraz sürebiliyor, araya bayram hafta sonu derken pazartesi veya salı gününe kadar sülebilir. Beklemeniz gerekiyor. Normal de açığa da alabilirsin bir sonra ki seyahatin de kullanmak üzere.