Kamp yeri önerisi

MoonDrag

Hectopat
Makaleler
17
Daha fazla  
Merhabalar. 1 haftalık bir kamp yapmayı düşünüyoruz arkadaşım ile. Sizin gittiğiniz ve memnun kaldığınız kamp yerleri nereleridir?

Havalar biraz soğudu bu yüzden ihtiyacınız olucak teçhizatlarınızı iyi belirleyin. Ben daha yeni döndüm kamptan, Bursa/Gürsu Ericek gölü konumundaydım, 3 gün 2 gece kamp yaptım, gidilebilir fakat bir daha gider miyim? Gitmem tabi ki çünkü kamptaki keyif alma anlayışım arkadaşlarımla güzel vakit geçirmek ve orası için bitti. Bolu yedigöller ekim aylarında güzel bir doga görüntüsü veriyormuş fakat yine dedigim gibi soguk olacaktır. Ülkemizin Güney kısımlarını bu mevsimde tercih etmelisiniz. Muğla da güzel yerler var diye duydum. Muğla'ya bir bakının derim.

İzmir/Karaburun'da deniz kenarında güzel bir koyda Dolungaz kamp alanı var. Tavsiye ettiğim birkaç arkadaşım memnun kalmıştı ama şu anda bilinme düzeyi arttığı için olması gerekenden biraz daha kalabalık olabilir.

Tamamen sessiz sakin bir yer isterseniz Ege sahillerinde yüzlerce yer bulabilirsiniz. Arabayla gidilecekse dolaşılarak ideal olan yer bulunabilir.

İstanbul, Kocaeli'nde isen Kandıra'daki Sardala Koyu'nu tavsiye ederim. Geçen haftalarda biz gittik, sessiz ve sakin bir köşe bulup deniz kenarına direkt çadırını/masanı kurabilirsin. Gayet eğlenceliydi. :) Ortamı gör diye senin için kısa bir video da yükledim, izlersin.

Bu yıl izin durumları yüzünden yakın yerlerde yılı kapattık, seneye rota Ege veya Akdeniz. :) Ege'nin koyları da oldukça güzel.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı