Kampanyalı yemek nasıl alınır?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba. Trendyol'da ilk siparişte indirim oluyordu, o yine duruyor mu? Yemeksepeti'nde var mıdır? Başka ne kampanyalar vardır? Hangi uygulamalar da vardır? Dedemin, babanemin, ananemin hesaplarından alsam olmaz mı? Herkes bildiklerini yazarsa sevinirim. Bilgi sahibi olalım yani. Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Yemeksepetini bilmiyorum fakat Trendyol Yemek'te yeni hesaplarda 25tl indirim olması lazım. (sanırım 25)

Trendyol'da farklı bir mail adresi ile hesaba girsen de iletişim ya da ödeme bilgilerin çakışınca ilk sipariş indirimden yararlandırmıyor. Onun dışında kampanyalar için Sosyal'de İndirim Köşesi Gıda kısmını takip edebilirsin, zamanla kampanyalar oluyor.

Ben 2 ay önce farklı maillerle hesap açtığımda olmuştu.

Ben yeni hesap açıp denedim, indirimden yararlanamadım. Müşteri hizmetlerini aradım görüştüm ve belirttiğim bilgiyi verdiler.
Yanlış bilgimi düzelttiğiniz için teşekkürler.

Yanlış bilgimi düzelttiğiniz için teşekkürler.

Ben bir şey düzeltmedim. Şansına belki senin çakışmadan kullanmış olabilirsin, adres farklıdır ya da telefon numarası. Fakat benim hesabım yeni olmasına rağmen indirim olmadı, aradım görüştüm. "Hesabınızdaki bilgiler farklı bir hesapla uyuştuğu için indirimi kullanamıyorsunuz" cevabını aldım. Ne bilgisi olduğunu söylemedi, belki ödeme, belki adres, belki de iletişim.

Adreste mi farklı olması gerekiyor ?

Yaşandı. Dediğiniz gibi Trendyol yemek olmaz, ben eskiden getirden yapıyordum bu yöntemi, hala çalışıyor mu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…