Infernd Picopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Aralık 2024 #1 Canlar ben ilk defa kampa gideceğim ve küçük elektroniklerimi bir iki hafta karşılayacak 100bin amper civarı bir powerbank bakıyorum. Fiyatı uygun ürünü de güvenilir bildiğiniz markalar var mı?
Canlar ben ilk defa kampa gideceğim ve küçük elektroniklerimi bir iki hafta karşılayacak 100bin amper civarı bir powerbank bakıyorum. Fiyatı uygun ürünü de güvenilir bildiğiniz markalar var mı?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 25 Aralık 2024 #2 Pazarama Pazarama www.pazarama.com Şu tarz bir şey almak çok daha mantıklı.
Infernd Picopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Aralık 2024 #3 Ellie Williams dedi: Pazarama Pazarama www.pazarama.com Şu tarz bir şey almak çok daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Öneri için teşekkürler ama aydınlatma sistemimiz bulunmakta ve solar paneller elektronikler için aşırı yavaş bir şarj imkanı vermekte.
Ellie Williams dedi: Pazarama Pazarama www.pazarama.com Şu tarz bir şey almak çok daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Öneri için teşekkürler ama aydınlatma sistemimiz bulunmakta ve solar paneller elektronikler için aşırı yavaş bir şarj imkanı vermekte.