Kampüs Rotam alınır mı?

Şiddetle uzak durmanızı tavsiye ederim. Muhtemelen bir yerlere bağlı kalmak veya parasını verip eğitimi online olarak almak istiyorsunuz fakat emin olun pişmanlık duyarsınız.

Youtube hocaları + şu eğitime vereceğin paranın 1/10 ile kitap alınırsa daha güzel olacaktır.

Şiddetle uzak durmanızı tavsiye ederim. Muhtemelen bir yerlere bağlı kalmak veya parasını verip eğitimi online olarak almak istiyorsunuz fakat emin olun pişmanlık duyarsınız.

Youtube hocaları + şu eğitime vereceğin paranın 1/10 ile kitap alınırsa daha güzel olacaktır.
Peki hocam doping hafıza önerir misiniz?

@TheKhione YouTube gibi ücretsiz platform varken neden ısrarla ve ısrarla para vermek istediğinizi anlayabilmek güç. Bunların YouTube'dan farkı ne? Söyleyeyim, YouTube hem ücretsiz hem de kaliteli. Bunlara vereceğin paranın karşılığını muhtemelen alamazsın. Gene de karar senin.

@TheKhione YouTube gibi ücretsiz platform varken neden ısrarla ve ısrarla para vermek istediğinizi anlayabilmek güç. Bunların YouTube'dan farkı ne? Söyleyeyim, YouTube hem ücretsiz hem de kaliteli. Bunlara vereceğin paranın karşılığını muhtemelen alamazsın. Gene de karar senin.
Hocam açık lise ye geçeceğim için bakıyorum.

Peki hocam doping hafıza önerir misiniz?
Aynı şekilde doping hafızayı da önermiyorum. Benim ki daha çok çevre gözleminden kaynaklı fakat geçen sene youtube üzerinden hazırlanan ben ile doping hafıza üzerinden hazırlanan arkadaşlarım arasında ciddi net farkları oldu. Onlarda doping hafızanın etkili olmadığını ve pişman olduklarını söylemişlerdi.

İnan bana ücretsiz youtube videoları 1000 kat daha faydalı olacaktır.

Ben arkadaşın yazdığına katılmıyorum bu şekilde kıyas yapmak çok yanlış. Sen doğru çalışmışsındır arkadaşın yanlış çalışmıştır. Oturup bunu doping hafızaya bağlaman bana çok garip geldi. Ben doping hafıza kullandım netlerime çok fazla etkisi oldu youtubedan da ders dinledim ama böyle ders arasında tak oradan başka bir videoya geçiyorum haber olur maç özeti olur tüm dikkatimi dağıtıyordu. O yüzden bana göre doping hafıza kullanabilirsin çalışma programına uyup sistem üzerinden yönlendirmeleri takip edip gerçekten programlı çalışacaksan doping hafızanın sana katkısı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı