Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #11 Bakmadığın sürece acımaz.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.825 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 9 Şubat 2023 #12 Pluxy01 dedi: Bakmadığın sürece acımaz. Genişletmek için tıkla... O halde bakmayacağım. Bu arada direk kan bağış noktasına gidebilir miyim? Kanver.org'ta randevu yaptırmak şart mı?
Pluxy01 dedi: Bakmadığın sürece acımaz. Genişletmek için tıkla... O halde bakmayacağım. Bu arada direk kan bağış noktasına gidebilir miyim? Kanver.org'ta randevu yaptırmak şart mı?
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.226 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #13 624929 dedi: Bu acı kişiye göre değişir. Genişletmek için tıkla... Ne çok acıtması? Kolunu kesip alıyorlar sanki kanı. Acıtmıyor falan ufak bir gıdıklanma ona acı denmez bile.
624929 dedi: Bu acı kişiye göre değişir. Genişletmek için tıkla... Ne çok acıtması? Kolunu kesip alıyorlar sanki kanı. Acıtmıyor falan ufak bir gıdıklanma ona acı denmez bile.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #14 Connor The Android dedi: O halde bakmayacağım. Bu arada direk kan bağış noktasına gidebilir miyim? Kanver.org'ta randevu yaptırmak şart mı? Genişletmek için tıkla... Direkt gidiliyor sanırsam. Zaten 3 gündür inanılmaz kuyruk varmış bağış noktalarında.
Connor The Android dedi: O halde bakmayacağım. Bu arada direk kan bağış noktasına gidebilir miyim? Kanver.org'ta randevu yaptırmak şart mı? Genişletmek için tıkla... Direkt gidiliyor sanırsam. Zaten 3 gündür inanılmaz kuyruk varmış bağış noktalarında.
6 624929 Picopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 122 9 Şubat 2023 #15 Hemşireye bağlı ben bir kere kan tahlili yaptırmıştım.Hemşire yüzünden kolum 2-3 gün boyunca ağrıdı. 1 ay önce tekrar kan tahlili yaptırdım fakat bir sıkıntı olmadı.
Hemşireye bağlı ben bir kere kan tahlili yaptırmıştım.Hemşire yüzünden kolum 2-3 gün boyunca ağrıdı. 1 ay önce tekrar kan tahlili yaptırdım fakat bir sıkıntı olmadı.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 9 Şubat 2023 #16 Kan vermeyi bile çok büyütüyorsunuz benim bacağıma kasatura saplandı bu kadar korkmadım erkek olun biraz. 12-13 yaşında ve altında değilsen acımaz.
Kan vermeyi bile çok büyütüyorsunuz benim bacağıma kasatura saplandı bu kadar korkmadım erkek olun biraz. 12-13 yaşında ve altında değilsen acımaz.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #17 Connor The Android dedi: O halde bakmayacağım. Bu arada direk kan bağış noktasına gidebilir miyim? Kanver.org'ta randevu yaptırmak şart mı? Genişletmek için tıkla... Direkt git, alt tarafı iğne vuruyorlar canını almak için saplamıyorlar.
Connor The Android dedi: O halde bakmayacağım. Bu arada direk kan bağış noktasına gidebilir miyim? Kanver.org'ta randevu yaptırmak şart mı? Genişletmek için tıkla... Direkt git, alt tarafı iğne vuruyorlar canını almak için saplamıyorlar.
6 624929 Picopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 122 9 Şubat 2023 #18 @Rustin Cohle Haklısın zaten acımadı kolum ağrıdı.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #19 Rustin Cohle dedi: Kan vermeyi bile çok büyütüyorsunuz benim bacağıma kasatura saplandı bu kadar korkmadım erkek olun biraz. 12-13 yaşında ve altında değilsen acımaz. Genişletmek için tıkla... Sen normal değilsin zaten, kılıç saplandı desen yine şaşırmam.
Rustin Cohle dedi: Kan vermeyi bile çok büyütüyorsunuz benim bacağıma kasatura saplandı bu kadar korkmadım erkek olun biraz. 12-13 yaşında ve altında değilsen acımaz. Genişletmek için tıkla... Sen normal değilsin zaten, kılıç saplandı desen yine şaşırmam.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 9 Şubat 2023 #20 Acıyı şöyle tarif edeyim; Anlık kolunuzdan bir kılı çektiğinizi düşünün. Ya da toplu iğneyi batırıp hızlıca çektiğinizi. Buna benzer acı hissedersiniz. İğneye bakmadığınız sürece sıkıntı yok. Ortalama 7-10 dakika sürüyor.
Acıyı şöyle tarif edeyim; Anlık kolunuzdan bir kılı çektiğinizi düşünün. Ya da toplu iğneyi batırıp hızlıca çektiğinizi. Buna benzer acı hissedersiniz. İğneye bakmadığınız sürece sıkıntı yok. Ortalama 7-10 dakika sürüyor.