Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.559 Makaleler 1 Çözümler 38 20 Nisan 2019 #11 DoctorSpeedy dedi: Affedersiniz bildirimde gördüm birisi ağır küfür etmiş o mesajı görme imkanımız var mı? Genişletmek için tıkla... O mesaja bakmayın lütfen. +18 resimler vardı.
DoctorSpeedy dedi: Affedersiniz bildirimde gördüm birisi ağır küfür etmiş o mesajı görme imkanımız var mı? Genişletmek için tıkla... O mesaja bakmayın lütfen. +18 resimler vardı.
DoctorSpeedy Hectopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 282 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2019 #12 Ribozom dedi: O mesaja bakmayın lütfen. +18 resimler vardı. Genişletmek için tıkla... Şahsıma ya da okula karşı bir mesaj mıydı yoksa spam mı?
Ribozom dedi: O mesaja bakmayın lütfen. +18 resimler vardı. Genişletmek için tıkla... Şahsıma ya da okula karşı bir mesaj mıydı yoksa spam mı?
Berkay Kalkan Kilopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Üsküdar/Çengelköy 20 Nisan 2019 #13 Sosyal' de bizim okuldan birini buldum Sınıf ne?
DoctorSpeedy Hectopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 282 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2019 #14 Berkay Kalkan dedi: Sosyal' de bizim okuldan birini buldum[emoji23] Sınıf ne? Genişletmek için tıkla... 10-D Sen hangi sınıftasın?
Berkay Kalkan dedi: Sosyal' de bizim okuldan birini buldum[emoji23] Sınıf ne? Genişletmek için tıkla... 10-D Sen hangi sınıftasın?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.559 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Nisan 2019 #15 DoctorSpeedy dedi: Şahsıma ya da okula karşı bir mesaj mıydı yoksa spam mı? Genişletmek için tıkla... Ban yiyip sinirlenmiş birisi yazmış o mesajı. Cinsel bir resim vardı anında kapattım.
DoctorSpeedy dedi: Şahsıma ya da okula karşı bir mesaj mıydı yoksa spam mı? Genişletmek için tıkla... Ban yiyip sinirlenmiş birisi yazmış o mesajı. Cinsel bir resim vardı anında kapattım.
DoctorSpeedy Hectopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 282 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2019 #16 Ribozom dedi: Ban yiyip sinirlenmiş birisi yazmış o mesajı. Cinsel bir resim vardı anında kapattım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Ribozom dedi: Ban yiyip sinirlenmiş birisi yazmış o mesajı. Cinsel bir resim vardı anında kapattım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
2 252436 Hectopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 223 Çözümler 1 21 Nisan 2019 #17 Ribozom dedi: Çevresinde uyuşturucu bağımlıları veya dengesiz insanlar var mı diye soruyor arkadaş. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle dediler ama ben de hiç rastlamadım.
Ribozom dedi: Çevresinde uyuşturucu bağımlıları veya dengesiz insanlar var mı diye soruyor arkadaş. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle dediler ama ben de hiç rastlamadım.